Răspunsul Laurei Rus pentru Gigi Becali, direct din Italia: ”Mulţumesc lui Dumnezeu că am avut şansă, să plec din România”

22 dec 2018 9611 afişări Liga 1
Răspunsul Laurei Rus pentru Gigi Becali, direct din Italia: ”Mulţumesc lui Dumnezeu că am avut şansă, să plec din România”

Afirmaţiile lui Gigi Becali cu tentă sexistă au stârnit furia în rândul jucătoarelor echipei naţionale de fotbal feminin. Laura Rus a comentat declaraţiile patronului de la FCSB, care au ajuns chiar şi la urechile americanilor de la CNN:

”Am văzut că declaraţiile domnului Becali au fost preluate şi de un site de aici, din Italia. Cred că era de aşteptat să zică acest lucru, neavând idee despre faptul că şi o fată poate juca fotbal şi o poate face chiar foarte bine. Plus de asta, să nu uitam că sunt cluburi mari din Europa care au echipă de fotbal feminin: Barcelona, Atletico Madrid, Juventus, cu care chiar sâmbătă o să am meci.

Este trist că unele persoane nu pot accepta acest lucru doar pentru simplul fapt ca suntem femei şi că este un sport doar pentru bărbaţi! Îmi pare rău să văd că oricât am sau aş încerca să ajut fotbalul feminin… În afară, acest sport este atât de respectat şi multă lume este prezentă în tribune, la meciuri.

Mulţumesc lui Dumnezeu că am avut această şansă, să plec din România şi să pot juca acest minunat sport, dar mai ales să fiu respectată pentru ceea ce fac. Sunt fan Steaua de când mă ştiu şi, sincer, mi-ar fi plăcut să aibă echipă feminină de fotbal şi, de ce nu, să fi visat să joc la echipa mea de suflet”
, a scris jucătoarea legitimată la Chievo, în Italia.

În urmă cu două zile, patronul celor de la FCSB a explicat de ce nu ar fi de acord să-şi facă echipă de fotbal feminin: "Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am şi eu păcatele mele. Dar lucruri nefireşti nu fac, nu! Asta e aliniere la idelile lui Satan. Fetele sa joace handbal, baschet.

Cum sa joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal. Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat"
, a declarat Gigi Becali la ProX.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.