"Ai fost şi ai rămas o ghenă!". Ofiţerul de presă al lui Dinamo, echipă patronată de Negoiţă şi antrenată de Rednic, atac grosolan la adresa lui Dinu Gheorghe | UPDATE Un fost impresar tună şi el: "Pe unde a fost nici iarba nu mai creşte"

10 mar 2019 16664 afişări Liga 1
"Ai fost şi ai rămas o ghenă!". Ofiţerul de presă al lui Dinamo, echipă patronată de Negoiţă şi antrenată de Rednic, atac grosolan la adresa lui Dinu Gheorghe | UPDATE Un fost impresar tună şi el: "Pe unde a fost nici iarba nu mai creşte"

UPDATE | Dumitru Tudor, fost impresar şi o figură cunoscută în peisajul fotbalului românesc, a comentat şi el acid la adresa lui Dinu Gheorghe. "Pe unde a fost nici iarba nu mai creşte. Acest fost securist", a scris cel cunoscut drept "Mitică Ciorbă" pe contul de facebook al lui Ionel Culina.


Cornel Dinu şi Dinu Gheorghe au pornit ultimul "război" din fotbalul românesc, cu "victime" colaterale. Ionel Culina, ofiţerul de presă al lui Dinamo, i-a răspuns celui poreclit "Vamă" tot cu insultă, după ce noul preşedinte al Dunări Călăraşi l-a numit "nespălat" pe oficialul dinamovist.

Culina a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îl atacă, la rându-i, pe Dinu Gheorghe, pe care îl numeşte "ghenă". Replica ofiţerului de presă nu s-a lăsat prea mult aşteptată şi termenii pe care-i foloseşte sunt duri, însoţiţi de o poză cu Stalin.

 ”O GHENĂ

Gheorghe, ai fost si ai rămas o ghena, un tomberon, o rigola a fotbalului. Ştii foarte bine ca exista un singur Dinu in fotbalul românesc: Cornel! Vinzi invitaţii prin Herăstrău, i-ai muşcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat doua cluburi in România, Rapidul si Braşovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiţionat (din 29 Aprilie pana in 20 August 2015), la Tg. Mureş eşti acuzat ca ai furat banii de înmormântare pentru bunica amaratului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost uschit mai repede decât intra ştiuca-n linguriţa! Si-acum, ce crezi?, Dunarea se teme de tine ca ramane fără peste! Ma faci nespălat când îţi pute barba in emisiune pentru 300 euro pe emisiune si vrei sa intru in direct cu tine? Viitorul fotbalului nu este al tău, golanule!”
, este comentariul postat de Ionel Culina pe contul său de Facebook.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.