Rădoi a rămas surprins de întorsătura pe care au luat-o lucrurile. Ce a promis Steaua la UEFA şi ce se întâmplă în realitate

1 iul 2015 6763 afişări Liga 1
Rădoi a rămas surprins de întorsătura pe care au luat-o lucrurile. Ce a promis Steaua la UEFA şi ce se întâmplă în realitate

Echipa lui Gigi Becali a obţinut dosarul de licenţiere pentru a juca în cupele europene şi a comunicat la UEFA că se va pregăti  în complexul din Ghencea. Asta deşi, cei de la societatea Fotbal Club Steaua Bucureşti nu aveau niciun angajament încheiat cu Armata pentru sezonul următor, dar nici cei de la FRF nu le-au solicitat vreun document în acest sens.

Steaua (FCSB) e probabil singura echipă din Liga Campionilor care s-a acoperit până la limita regulamentului pentru a participa în cea mai importantă competiţie. Are două sedii, unul în Mogoşoaia şi unul în Bucureşti, tocmai pentru a respecta regula de a avea „biroul” în oraşul în care îşi desfăşoară meciurile. Apoi nu are un stadion propriu şi o bază de pregătire de sine stătoare. Mai mult, are şi un antrenor care e deghizat în director tehnic pentru a putea sta pe bancă! Unde mai pui problemele legate de identitate şi patrimoniu.

Rădoi: "Doar în România se poate asta!"

Mirel Rădoi a avut o primă reacţie după ce Clubul Sportiv al Armatei a decis că nu găseşte cadrul legal să cedeze pe o perioadă de un an baza de pregătire din Ghencea echipi lui Gigi Becali. Coform legii, e nevoie şi aici de licitaţie, lucru pe care Boroi ori nu îl cunoştea ori brava în faţa lui Argăseală şi Rădoi.

La întâlnirea cu cei doi, pe care ProSport a relatat-o cu amănunte, comandantul CSA le-a promis că se va încheia un nou contract de închiriere pentru folosirea bazei. Mirel Rădoi a rămas acum surprins de întorsătura care au luat-o lucrurile.

„Am rămas mirat când am aflat că nu ne putem antrena în Ghencea. Înainte să plecăm în Austria, cei de la CSA ne-au spus că nu vor fi probleme să ne pregătim în Ghencea, dar văd că acum s-au răzgândit. Doar în România se poate asta! Auzi, să ne schimbăm denumirea dacă vrem să ne antrenăm în Ghencea! Acest lucru ne afectează foarte mult pentru că trebuie să găsim un loc unde să ne antrenărm. Nu îmi place să ne pregătim o săptămână la Mogoşoaia şi o altă săptămână în altă parte. E absurd”, a declarat Rădoi.   

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.