Provincia e la putere! FC Vaslui - "U" Cluj 2-0

7 mar 2011 116 afişări Liga 1
Provincia e la putere! FC Vaslui - "U" Cluj 2-0 FC Vaslui - "U" Cluj 2-0 10 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8035472/5/j4r3710.jpg

Dacă granzii bucureşteni capotează rând pe rând, iar CFR-ul sauUrziceniul nu emit pretenţii în acest sezon, vidul de putere alLigii I este umplut cu succes de Galaţi, Timişoara şi Vaslui.

Degringolada generală din Capitală din acest sezon oferă ocaziaperfectă pentru echipele din provincie care nu ezită şi, cuvictorie după victorie, pun puncte serioase între ele şiurmăritoare. Astfel, în acest moment, Rapidul şi Dinamo sunt lacinci puncte în spatele lui FC Vaslui, în timp ce Steaua e la douăvictorii de moldovenii lui Porumboiu.

Deşi a fost decisiv la Târgu Mureş, când, intrat în parteasecundă, a reuşit două goluri, Wesley nu a fost titular nici asearăîmpotriva ardelenilor antrenaţi de fostul jucător galben-verde,Ionuţ Badea.

EurogolAdailton

După un început de meci timid, gazdele au reuşit să se apropiedin ce în ce mai des şi mai periculos de poarta lui Popa. Rând perând, Cânu (11), Papp (29) şi Rivas (33) au ratat ocazii mari degol. Golul a venit înainte de pauză, când Papp a marcat cu olovitură de cap după o pasă de excepţie marca LucianSânmărtean.

În cea de-a doua jumătate a partidei, clujenii au fost ceva maiîndrăzneţi, însă dominarea lor a fost palidă. Gazdele s-au închisîn apărare şi au stat la pândă pentru a lovi pe contraatac. Şi înminutul 78 şi-au dublat avantajul. Cânu a respins eficient o minge,Adailton a preluat de la mijlocul terenului, a driblat doiadversari şi a marcat de la marginea careului mare cu o execuţieplasată.

AugustusConstantin s-a rupt în minutul 52!

În minutul 52, Augustus Constantin a suferit o întinderemusculară şi nu a mai putut continua partida. Centralul a fostschimbat de către arbitrul de rezervă Emil Voicu. Interesant estefaptul că înainte de acest meci, delegarea lui Augustus Constantina fost aspru criticată de către cei de la Universitatea Cluj, motivde glume pentru spectatori. "Sunt blestemele luiWalter".

CLICK AICI PENTRU AVEDEA COMENTARIUL LIVE TEXT ALMECIULUI!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.