Primele bătăi de cap pentru CFR! Trei titulari sunt pe picior de plecare de la campioana României

16 mai 2019 9987 afişări Liga 1
Primele bătăi de cap pentru CFR! Trei titulari sunt pe picior de plecare de la campioana României

După partida cu FCSB, oficialii CFR-ului vor începe să contureze lotul cu care vor ataca cupele europene. Problemele apar din compartimentul defensiv, iar echipa lui Dan Petrescu s-ar putea afla în postura de a fi nevoită să umple două goluri lăsate de plecările a doi titulari. Cristi Manea şi Kevin Boli sunt împrumutaţi şi ar trebui să se întoarcă la cluburile de care aparţin, în această vară. Dacă în cazul lui Manea şansele ca el să fie păstrat sunt aproape nule, oficialii clujeni speră să-l menţină măcar pe Boli, jucător care aparţine de Guizhou, fosta echipă a lui Dan Petrescu. În plus, clujenii trebuie să găsească şi variante de jucători sub 21 de ani.

“Să nu uităm că îl pierdem pe Cristi Manea, să nu uităm că avem doar doi sau trei jucători în regula under 21 şi ne-ar mai trebui vreo doi, trei sau patru. Şi Boli este împrumutat şi acolo, dacă nu ne înţelegem cu echipa chineză să-l luăm definitiv sau să mai prelungim un an de zile, ar trebui să găsim încă un fundaş central”, a spus Daniel Stanciu, la Look Plus.

“Dacă ar apărea o ofertă pentru Arlauskis, foarte importantă pentru el, probabil că ar pleca”

Nici în privinţa postului de portar clujenii nu sunt siguri că se vor baza pe Arlauskis. Stanciu spune că o ofertă cu multe zerouri în contractul portarului i-ar determina să-şi dea acordul ca acesta să plece. “Arla mai are un an de contract cu noi, dar clar că are o vârstă şi îşi doreşte să facă pasul către o echipă importantă din punct de vedere financiar. Dacă ar apărea o ofertă pentru el, nu neapărat extraordinară pentru club dar foarte importantă pentru el, probabil că atunci ar pleca. Doi ani şi-a făcut datoria şi în aceşti doi ani a fost cel mai bun portar din campionatul României, de departe. Nu avem ofertă şi nici nu ne dorim să avem”, a spus Stanciu.

“Dan Petrescu este ştampila, garantul unei performanţe europene”

În schimb, CFR nu-şi propune să vândă jucători în această vară. “De vândut, noi nu am fost de acord nici în iarnă să vindem pentru că ne-am dorit să ţinem acest grup de fotbalişti. Vrem să construim ceva. Mai mult, făcând un efort de a-l aduce pe Dan Petrescu, asta dă garanţia că vrem să facem lucruri serioase în viitorul apropiat, iar el este ca ştampila, el este garantul unei performanţe, unei participări în grupele unei competiţii europene”, a declarat Daniel Stanciu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.