Primarul Timişoarei nu-l menajează pe Ionuţ Popa: "Nu are de ce să se plângă! Au restanţe de numai două luni de zile." De la Drăgoi pot veni banii: "Încă n-am primit cei 200.000 de euro pentru Cupa Ligii!"

22 oct 2017 2814 afişări Liga 1
Primarul Timişoarei nu-l menajează pe Ionuţ Popa: "Nu are de ce să se plângă! Au restanţe de numai două luni de zile." De la Drăgoi pot veni banii: "Încă n-am primit cei 200.000 de euro pentru Cupa Ligii!"

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a vorbit la Digi Sport, la finalul meciului cu FCSB, despre situaţia în care se află echipa. Edilul spune că jucătorii au salarii restante de două luni, lucru care în opinia dânsului nu ar trebui să reprezinte o problemă, având în vedere că anul trecut au fost şi cinci, şase luni în care jucătorii n-au primit banii.

"Sunt necăjit. A fost o umilinţă pe care nu mi-am închipuit-o. Am dat acel comunicat pentru că am văzut că domnul Ionuţ Popa continuă să se plângă. El are aprecierea mea şi îl susţin în permanenţă. Nu prea are de ce să se plângă. Aveau restanţe salariale de o lună, acum s-a ajuns la două luni. Au fost perioade de cinci luni în care salariile nu erau plătite. Avem un lot mai bun ca anul trecut. Am bătut Dinamo şi CFR.

Totul pleacă de la mentalitate. E nevoie de o schimbare la nivelul mentalităţii. E o pasă proastă, care mai apare din când în când în viaţa echipelor. Avem un meci de orgoliu cu ASU Poli. Este o rivalitate frumoasă. Am ajutat la formarea acestor două echipe din Timişoara.

Încă n-am primit cei 200.000 de euro din Cupa Ligii! Noi ne chinuim să plătim rata la ANAF. În instanţă, noi am pierdut procesul cu Curtea de Conturi, iar Primăria Cugir, într-un caz identic, a câştigat! Ca să vedeţi în ce ţară trăim. Eu sunt un om corect, nu vreau să am probleme cu justiţia. Echipa e susţinută de un număr de sponsori. Casa Rusu e sponsorul principal, care ne acordă 10.000 de euro pe lună.

Este nepermis să nu trece de ASU Poli. Este o echipă de Liga 2!"

În Cupa României, ACS Poli va juca cu ASU Poli, echipa suporterilor, care evoluează în Liga 2.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.