Piţurcă, atenţionat de preşedintele Craiovei: "Echipa asta nu va MURI! Se poate reconstrui şi în Liga 2"

13 mai 2011 4280 afişări Comentează şi tu Liga 1
Piţurcă, atenţionat de preşedintele Craiovei: "Echipa asta nu va MURI! Se poate reconstrui şi în Liga 2" Oltenii mai speră: "Ştiinţa nu va muri! Trebuie să-şi joace ultima şansă"

Noul preşedinte executiv al Universităţii Craiova, Marcel Iancu,a declarat că echipa craioveană trebuie să îşi joace ultima şansăde a se menţine în Liga I şi să încerce să obţină o victorie înmeciul cu Gloria Bistriţa.

"Universitatea trebuie să-şi joace ultima şansă. Câttimp matematic sunt şanse, băieţii trebuie să joace la victorie. CuBistriţa e un meci care se joacă, vom vedea cum se vor capacitabăieţii. Trebuie să strângem rândurile, să aducem valorile lângănoi. După părerea mea, lipsa rezultatelor nu a avut o cauzăfinanciară, a fost cauzată de disputa între manager şi patron.Echipa numai la fotbal nu a mai avut mintea. Un lucru este cert,echipa asta nu va muri, se poate reconstrui şi în Liga I şi înDivizia B. Am reprezentat ceva pentru fotbalul mare şi putemreprezenta din nou", a spus Iancu.

Marcel Iancu, însoţit de vicepreşedintele Vlad Roşca, antrenorulGeorge Biţă şi fostul component al Craiovei Maxima, Costică Donose,a depus, vineri, o coroană de flori la mormântul lui Ion Oblemenco,cel care astăzi ar fi trebuit să împlinească 66 de ani.

"E un moment trist, dar trebuie să ne aducem aminte deunul din simbolurile Universităţii Craiova. Am vrea ca momenteletriste să fie cât mai rare", a declarat Iancu.

Universitatea Craiova o va întâlni pe Gloria Bistriţa, luni, îndeplasare, de la ora 18.00, în etapa a XXXIII-a, penultima a LigiiI. Cu două etape înainte de finalul campionatului, Gloria Bistriţaocupă locul 14 în clasament, cu 34 de puncte, iar UniversitateaCraioca se află pe poziţia a 15-a, prima retrogradabilă, cu 29 depuncte.

Mediafax

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.