Păppaţi de răzeşi! SC Vaslui - Rapid 1-0

22 mar 2010 35 afişări Liga 1
Păppaţi de răzeşi! SC Vaslui - Rapid 1-0 LIVE TEXT Vaslui - Rapid 1-0! Papp deschide scorul! 12 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/5767832/5/alex8797.jpg

Jocul de aseară a confirmat încă o dată, dacă mai eranevoie, că echipa lui Lăcătuş chiar merită să-şi joace şansa lacampionat.

Lăcătuş reuşeşte să pună cap la cap, într-un puzzle frumos colorat,piesele făcute cadou de Adrian Porumboiu în această iarnă. Oricum,aseară, contra Rapidului, Vasluiul nu avea de ce să-şi facăemoţii.

Vişiniii nu-şi mai găsesc ritmul, indiferent de adversar, şi înacest moment par a fi echipa care a tras biletul necâştigător dinplutonul de şapte ce se bate pentru cupele europene. Mulţi seaşteptau la o răbufnire de orgoliu din partea rapidiştilor dupămeciul cu Astra, dar să îţi pansezi moralul chiar la Vaslui e olecţie de ambiţie, noţiune necunoscută pentu Spadacio şi colegiilui.

Fantomele joacă în vişiniu

Chiar şi microbiştii versaţi ce au urmărit meciul nu pot afirmaconvinşi că Vasluiul a avut aseară într-adevăr adversar, sau doarşi-a forţat propriile limite. În schimb, iubitorii de paranormalerau în extaz, pentru că "ai lu' Nae Manea" parcă învăţaseră un felde dans al nălucilor. Primul act, în minutul 5: Wesley centrează,Papp marchează. Evident, singur, de la colţul lung. Moldovenii nuau mai forţat apoi până la pauză, ci doar au preferat săconstruiască, ducând permanent mingea spre cvartetul de fanteziştiWesley - Costly - Gerlem - Sânmărtean, ultimul mai şters.

Ar fi fost nedrept

Nu că ne-am fi aşteptat la alteceva, dar în a doua repriză totvasluienii au fost mai periculoşi, de data asta cu un plus lacapitolul hotărâre. Zmeu (min. 49) şi Costly (min. 50) au lovitbarele porţii lui Bornescu, pentru ca apoi cuplul Wesley - Gerlemsă mai forţeze câteva atacuri de cord printre fanii Rapidului.Vişiniii n-au avut decât o tresărire, când Herea a marcat (min.74), dar din ofsaid.


CLICK AICI pentru a vedeacare au fost fazele cele maiimportante


4-2 este scorul ultimei victoriirapidiste la Vaslui. Se întâmpla înultima etapă a sezonului 2008-2009, la capătul căruia CFR Cluj acâştigat titlul. Marcatorii de atunci au fost: Temwangera (dublă) /Lazăr, Despotovic (hattrick)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.