Pancu l-a desfiinţat pe Becali! Simbolul Rapidului a refuzat transferul la FCSB şi apoi şi-a luat adio de la naţională: "Vă spun ceva în premieră! A început să facă echipa la EURO 2008 şi eu trebuia să joc cu Ovidiu Petre în faţa apărării"

18 ian 2019 8609 afişări Liga 1
Pancu l-a desfiinţat pe Becali! Simbolul Rapidului a refuzat transferul la FCSB şi apoi şi-a luat adio de la naţională: "Vă spun ceva în premieră! A început să facă echipa la EURO 2008 şi eu trebuia să joc cu Ovidiu Petre în faţa apărării"

Daniel Pancu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce acesta a afirmat că antrenorul Rapidului a vrut să se transfere la FCSB, pe vremea în care era fotbalist. Pancu a negat acest lucru şi a oferit toate infomaţiile cu privire la discuţiile purtate la acel moment.

Becali i-a propus lui Pancu un salariu generos şi i-a garantat un loc de titular în naţionala României la turneul final. I s-a promis locul de la mijlocul terenului, într-un cuplu cu Ovidiu Petre. "În 2008, mă cheamă nea Giovanni la birou. Şi îmi spune, hai că avem o ofertă. Am ajuns în curtea Palatului. A spus că avea impresari străini acolo. Domnul Becali Gigi era cu picioarele pe masă şi mânca nişte cireşe. Am întrebat, ce se întâmplă acum?", a spus Daniel Pancu la Digi Sport.

Pancone a detaliat: "Am zis că trebuie să mă gândesc, dar eu nu ştiam cum să scap mai repede. Au început să sară nişte teancuri mari de bani, nici nu m-au uitat la ele. Le scotea dintr-un seif şi punea din alea de 500 de euro pe masă. Când a văzut că refuz...Vă spun ceva în premieră. A început să facă echipa la EURO 2008!

Eu trebuia să joc cu Ovidiu Petre în faţa apărării. Noi dacă suntem de la Rapid, nu înseamnă că suntem mai fraieri. După aceea, m-am întrebat. Am avut meciuri fantastice în Rusia, un campionat puternic, nu m-a convocat nimeni la naţională. M-am întors la Rapid, doi ani cu Răzvan Lucescu au fost fantastici. Nu m-a chemat nimeni la naţională. De ce oare? E clar. Mi-a spus direct, joci cu Ovidiu Petre, joci la naţională la EURO".

"Eu am multe defecte, dar adevărul îl spun întotdeauna. În 2002 s-a oferit să achite clauza de reziliere de 3 milioane la Rapid. L-am refuzat. În 2006, m-a sunat personal, i-am spus clar că dacă nu era la Steaua, mergeam oriunde. Pe Săpunaru l-a vrut, pe Niculae l-a vrut, pe Pancu l-a vrut. Nu poate să ia niciodată un simbol al Rapidului", a mai spus Daniel Pancu.

Gigi Becali a declarat recent că Pancu a vrut să vină la FCSB: ”Pancu el vorbeşte aşa, dar el a vrut să vină. După ce a fost mare, a vrut să vină. N-are rost să vorbesc acum, că nu o să recunoască. Eu ce am vrut să iau din România, am luat tot”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.