Oltenii îi aruncă mănuşa lui Becali. "Un jucător din primul 11 al FCSB-ului şi-a manifestat dorinţa de a juca la Craiova, încă din vară!"

5 ian 2018 12077 afişări Liga 1
Oltenii îi aruncă mănuşa lui Becali. "Un jucător din primul 11 al FCSB-ului şi-a manifestat dorinţa de a juca la Craiova, încă din vară!"

Directorul general al echipei CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a dezvăluit, vineri, că un jucător care este titular la FCSB îşi doreşte să joace pentru formaţia de pe Ion Oblemenco.

"Am să vă spun ceva foarte interesant. Vă cer permisiunea să nu vă dau numele, dar un jucător din primul 11 al FCSB-ului deja, din vară, şi-a manifestat dorinţa de a juca la Universitatea Craiova, fără să fie stadionul gata. În acest moment, la lot, jucătorii noştri pe care îi cunoaşteţi foarte bine, Bancu, Băluţă, Mitriţă, întâlnindu-se, schimbă păreri. Dar este o zonă de intimitate, de confidenţialitate, de respect. Nu doresc să răspundem cu aceeaşi monedă cu care am fost trataţi şi pe care o amendez şi o consider lipsă totală de respect. Pentru că a ieşi în fiecare seară şi a spune că adversarilor importanţi le cumperi jucătorii este foarte toxic pentru fotbalul românesc. Acest lucru a început să devină o obişnuinţă", a declarat Marcel Popescu pentru Digi 24 Craiova.

Întrebat dacă jucătorul respectiv se mai află la FCSB, oficialul Craiovei a replicat scurt: "Încă!". Marcel Popescu a precizat că echipa craioveană are oferte pentru mai mulţi jucători, nu doar pentru mijlocaşul Alexandru Băluţă, însă va continua să vândă un singur fotbalist pe an.

"Suntem consecvenţi politicii noastre de a vinde doar un jucător într-un sezon. Spre deosebire de FCSB, care afirmă că are oferte, Universitatea Craiova vinde, iar când fac aceste afirmaţii, o fac în cunoştinţă de cauză. Vorbesc de oferte reale, nu doar despre Alex Băluţă, sunt şi alţi jucători. Sunt cluburi cel puţin la nivelul celor de la Sparta Praga sau Krasnodar, de cupe europene", a mai spus Popescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.