Oltenii au idei trăsnite. Madson merge prin şcoli să cheme copiii la fotbal, iar Black Friday la ei devine Blue Friday

20 nov 2014 630 afişări Liga 1
Oltenii au idei trăsnite. Madson merge prin şcoli să cheme copiii la fotbal, iar Black Friday la ei devine Blue Friday

Mijlocaşul echipei Universitatea Craiova, Madson, s-a aflat în această lună în mijlocul puştilor de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu“, din localitate. Universitatea este echipa comunităţii, drept urmare copiii Craiovei au fost chemaţi să îmbrace tricoul alb-albastru. În cadrul campaniei „Vino şi TU la fotbal!”, fotbalistul brazilian le-a împărţit puştilor materiale promoţionale cu însemnele clubului şi i-a îndemnat să meargă la fotbal. Iar pe fete să meargă la alte discipline sportive ale clubului Universitatea.


Madson face marketing prin şcoli pentru Universitatea Craiova (foto: csuc.ro)

Oltenii au Blue Friday în loc de Black Friday

Directorul instituţiei de învăţământ, Silvia Cârţu, soţia antrenorului Sorin Cârţu, s-a bucurat de vizita fotbalistului: „Şcoala noastră a dat şi va da jucători pentru Universitatea Craiova. Echipa are un loc special în această şcoală, indiferent de cine o antrenează, important este să aparţină comunităţii, să fie a oraşului“. Caravana Universităţii Craiova a mai fost la Şcoala Gimnazială Bucovăţ. După ce a primit fanionul din partea profesorului Mitică Barbu, directorul Dorin Pascu l-a aşezat la loc de cinste, lângă icoana din biroul său. Apoi, în prima pauză, elevii au primit orare cu echipa Universităţii şi au cântat împreună imnul Ştiinţei. Nici latura de marketing nu a fost uitată la gruparea olteană. Având în vedere noile trenduri comerciale, în Craiova, Black Friday devine Blue Friday. Astfel, vineri, 21 noiembrie 2014, suporterii beneficiază de o ofertă unică. Fanii care achiziţionează produse de la magazinul oficial vor beneficia de reduceri semnificative cu ocazia Blue Friday. Astfel, vineri toate articolele cu însemnele clubului au o reducere de 15%, iar gama Nike de 30%.

Baschet în scaun cu rotile

Tot în Craiova, dar în Sala Polivalentă, în această săptămână a avut loc o demonstraţie de baschet în scaun cu rotile. Iniţiativa organizării unui asemenea eveniment sportiv au avut-o fundaţia Motivation România împreună cu Şcoala Sfîntul Mina şi World Vision. „În numele Universităţii Craiova doresc să-i felicit pe aceşti oameni deosebiţi pentru curajul, perseverenţa şi ambiţia de care ne dau dovadă în fiecare zi”, a spus Cristina Florea, membră a departamentului de PR şi Comunicare al clubului Universitatea Craiova, prezentă la eveniment.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.