"N-am stat prea mult pe gânduri! Mă bucur că domnul Porumboiu s-a gândit la mine!"

28 sep 2009 23 afişări Liga 1
"N-am stat prea mult pe gânduri! Mă bucur că domnul Porumboiu s-a gândit la mine!" "N-am stat prea mult pe gânduri! Mă bucur că domnul Porumboiu s-a gândit la mine!"

Noul antrenor al celor de la FC Vaslui, Marius Lăcătuş, spune căsemnat un contract valabil pe două sezoane cu gruparea moldavă,obiectivul stabilit de conducerea clubului fiind calificarea într-ocupă europeană. Tehnicianul este bucuros de faptul că va antrenadin nou şi că va lucra cu domnul Porumboiu.

Lăcătuş a precizat că în postul de antrenor secund va fi numitIoan Nagy.

"Nu am stat foarte mult pe gânduri înainte de a semna,iar pe primul plan nu a fost latura financiară. Când văd că am lotde jucători cu care pot să fac performanţă, cum este la Vaslui,latura financiară este pe locul doi. Obiectivul nu s-a schimbat şirămâne cel stabilit înainte de începerea campionatului, unul dintreprimele cinci locuri sau câştigarea Cupei României. Obiectivulpoate fi îndeplinit având în vedere că mai sunt 26 de etape dejucat, dar nu mai avem nevoie de paşi greşiţi. Trebuie să recuperămcât se poate de repede jucătorii accidentaţi, astfel încât să putemfolosi întreg lotul. Ştiu foarte multe despre FC Vaslui. Nu pot săuit că atunci când eram la Steaua nu am putut învinge nici laVaslui şi nici la Bucureşti. Mă bucur că domnul Porumboiu s-agândit la mine şi iată că după cinci luni revin ca antrenor. Am maiavut oferte din străinătate, dar niciuna din ţară", a spusLăcătuş, după ce a făcut cunoştinţă cu noii săi elevi.

Marius Lăcătuş este noulantrenor al Vasluiului! 'A semnat pe doiani'

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.