Miriuţă dă "din casă" după ce a plecat de la Dinamo! Cum a aflat de plecarea lui Costache în Gruia: "Cei de la CFR m-au sunat şi mi-au zis «Ţi l-am luat pe Costache»"

19 mar 2018 5554 afişări Liga 1
Miriuţă dă "din casă" după ce a plecat de la Dinamo! Cum a aflat de plecarea lui Costache în Gruia: "Cei de la CFR m-au sunat şi mi-au zis «Ţi l-am luat pe Costache»"

Vasile Miriuţă dă "din casă" după ce a plecat de la Dinamo. "Tati" a povestit cum a aflat de la cineva din staff-ul CFR-ului că Valentin Costache (19 ani) a fost vândut în Gruia. Abia apoi, antrenorul s-a dus să stea de vorbă cu patronul Ionuţ Negoiţă care l-a anunţat că fotbalistul crescut în Ştefan cel Mare a fost vândut pentru 800.000 de euro.

Costache a fost vândut încă din noiembrie 2017 la CFR. Cu toate acestea, conducerea dinamoviştilor nu l-au anunţat pe antrenorul de atunci, Vasile Miriuţă, însă acesta a aflat singur, până la urmă. "Cu Costache, m-au anunţat cei de la CFR, cu o zi înainte, că l-au cumpărat. Nu dau nume cine. M-am întâlnit, după aia, cu domnul Negoiţă şi mi-a zis dânsul. El nu ştia că eu ştiam dinainte. Eu am rămas într-o relaţie excelentă cu cei de la CFR, iar cei de la CFR m-au anunţat, că sunt băieţi faini, cum zicem noi în Ardeal.

Mi-au zis: ţi l-am luat pe Costache. Cine m-a sunat ştiu că nu glumeşte. Au fost câteva secunde. N-a fost o problemă, sunt obişnuit cu lucruri din astea. Am vorbit a doua zi cu Negoiţă, mi-a zis că voia să mă anunţe. (...) Cu Costache, asta a fost, clubul avea nevoie de bani. Dânsul nu ştia că eu aveam relaţia foarte bună cu CFR", a spus Vasile Miriuţă, la DigiSport.

Valentin Costache a fost prezentat oficial la CFR în ianuarie, odată cu George Ţucudean. De la trecerea în Gruia, Costache şi-a trecut în cont şase meciuri, cu un total de doar 25 de minute jucate, dar a livrat o pasă decisivă.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Costache, conform Transfermarkt

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.