Mircea Lucescu, ACCIDENT AUTO în București!** Răzvan a venit de URGENȚĂ‚ în țară!

Mircea Lucescu, ACCIDENT AUTO în București!** Răzvan a venit de URGENȚĂ‚ în țară!
  • Publicat:
  • Actualizat:

UPDATE 21:37! Medicii au stabilit, după ultima investigație, că Mircea Lucescu are contuzie pulmonară la lobul inferior drept, coaste fracturate și sânge în cavitatea pleurală, nepunându-se problema unui transfer

Medicii au stabilit, după ultima investigație, că Mircea Lucescu are contuzie pulmonară la lobul inferior drept, coaste fracturate și sânge în cavitatea pleurală, nepunându-se problema unui transfer, pentru că un astfel de diagnostic este foarte periculos, a spus managerul SUUB, Cătălin Cârstoiu.

„După investigația de la ora 19.00, medicii au stabilit că pacientul are multiple fracturi ale coastelor, hemotorax (sânge în cavitatea pleurală, n.r.) și contuzie pulmonară la nivelul lobului inferior drept. Nu se pune problema unui transfer către un alt spital, pentru că un astfel de diagnostic este foarte periculos„, a declarat vineri seară, pentru Mediafax, managerul Spitalului Universitar de Urgență Bucrești (SUUB), Cătălin Cârstoiu.

El a precizat că rămâne la latitudinea lui Mircea Lucescu să decidă în cazul în care dorește un transfer la o altă clinică, precizând că nu ar fi indicat un eventual transfer.

Managerul SUUB a mai spus că a a stat de vorbă cu Mircea Lucescu, care este în stare stabilă, este conștient, dar are durerile provocate de fracturile costale.

Șeful Unității de Primiri Urgențe (UPU) de la Spitalul Universitar de Urgență București, medicul Andrei Georgescu, declara anterior că Mircea Lucescu are mai multe coaste fracturate, iar în urma unui traumatism toracic pot apărea complicații, de aceea este monitorizat permanent de o echipă multidisciplinară.

Întrebat dacă Mircea Lucescu și familia acestuia au pus problema unui eventual transfer la o clinică din străinătate, medicul Andrei Georgescu a spus că nu are o astfel de informație. El a precizat însă că în cazul unui traumatism forte al toracelui pot apărea complicații și nu ar fi indicat un eventual transport cu avionul spre altă unitate medicală.


UPDATE 20.40: Ultimele analize efectuate de Mircea Lucescu confirmă ipoteza conform căreia antrenorul va trebui să fie operat. Mircea Lucescu are mai multe coaste fracturate și sânge în cavitatea toracică. Il Luce este internat în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgență București. Sunt șanse mici de a fi operat în această noapte.


UPDATE 20:00 Sunt șanse mari ca Mircea Lucescu să se aleagă cu dosar penal în urma accidentului provocat astăzi pe bulevardul Vasile Milea (click aici pentru detalii)

18:20 Cătălin Cârstoiu, managerul spitalului Universitar București, a anunțat că s-a decis ca Mircea Lucescu să nu suporte o intervenție chirurgicală în această seară și că, deocamdată, nu se pune problema ca tehnicianul lui Șahtior să fie mutat la un alt spital. „Il Luce” ar putea fi operat însă în zilele următoare, în funcție de evoluția stării sale de sănătate.

„Deocamdată nu se pune problema ca Mircea Lucescu să fie mutat și nici nu va fi operat în această seară. Complicații pot apărea, dar deocamdată nu ne putem pronunța. Va fi monitorizat și vom lua o decizie”, a declarat Cătălin Cârstoiu, managerul spitalului Universitar București.


16:55: Ultimele detalii cu privire la starea de sănătate a lui Mircea Lucescu, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier în București.

Situația lui Mircea Lucescu este stabilă, după mai multe investigații constatându-se că antrenorul român este în afara oricărui pericol. În urma accidentului, Lucescu senior s-a ales cu câteva coaste rupte și o sperietură zdravănă.

În acest moment Mircea Lucescu se află la secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar București. În cursul acestei seri, „Il Luce” ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale, pentru înlăturarea sângelui, care a ajuns până în cavitatea abdominală.

Lucescu va petrece noaptea tot la secția de terapie intensivă. Din ultimele informații, antrenorul va mai avea nevoie de circa 2-3 zile de spitalizare. Lui Lucescu senior îi va fi pus și un corset, deoarece a suferit o lovitură puternică și în zona superioară a toracelui.

Deși sosirea sa în țară era programată pentru săptămâna viitoare, Răzvan Lucescu va reveni de urgență la București în cadrul acestei seri, pentru a fi alături de tatăl său. Antrenorul Rapidului se afla la Roma, pentru a urmări îndeaproape antrenamentele formației lui Totti.

O decizie cu privire la o eventuală mutare a lui Lucescu senior la un spital din Ucraina va fi luată în cursul zilei de sâmbătă de familie. Patronul lui Șahtior, Rinat Ahmetov, i-a pus la dispoziție lui Lucescu un avion personal în acest sens.


UPDATE 16:12 Medicul Andrei Georgescu, șef al secției de primiri urgențe a spitalului Universitar București, susține că starea lui Mircea Lucescu e bună, în afara oricărui pericol. Totuși, o decizie în privința zilelor pe care Mircea Lucescu le va petrece în spital va fi luată în jurul orei 19:00.

E un traumatism toracic forte. Familia dorește să fim cât mai discreți. Vă vom ține la curent în legătură cu starea lui de sănătate. La ora 19:00 starea sa va fi reevaluată. Nu știu câte zile de spitale va necesia. Asta vom decide împreună cu întreaga echipă. El respiră spontan, e ok, e în afara oricărui pericol. A vorbit deja cu familia și e internat în secția de terapie intensivă„, a declarat Andrei Georgescu, șef unitatea de primiri urgențe a spitalului Universitar București.


15:37 Dinu Gheorghe, Dănuț Lupu, Marius Șumudică și mai mulți membri ai familiei lui Mircea Lucescu sunt la spital și așteaptă să afle vești în legătură cu starea de sănătate a acestuia.

15:33 Mircea Lucescu are patru coaste fracturate și sânge în cavitatea toracică, iar după investigații a fost internat în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgență București, au declarat, vineri după-amiază, pentru MEDIAFAX surse medicale.

Antrenorul echipei Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a fost supus unor investigații medicale, rezultatele indicând că în urma accidentului rutier în care a fost implicat are patru coaste fracturate și sânge în cavitatea toracică, însă starea lui este stabilă, au precizat sursele citate.

Mircea Lucescu a fost rănit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală, el fiind dus la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB).


FILMUL EVENIMENTELOR

Aflat la volanul unui autoturism de teren Kia Sotento, Mircea Lucescu a intenționat să vireze la stânga pe bulevardul Vasile Milea, peste linia de tramvai, în încercarea de a intra în complexul Politehnică, unde se află sediul firmei bunului său prieten Constantin Anghelache.

Tehnicianul lui Șahtior nu s-a asigurat suficient, iar autoturismul său a fost lovit în plin pe partea stângă de un tramvai. Mașina lui Lucescu a ricoșat pe sensul opus de mers și s-a oprit într-un stâlp, nu înainte de a mai lovi încă un autoturism care circula regulamentar.

Deși a fost lovit mai grav decât pasagerul de pe scaunul din dreapta, Mircea Lucescu și-a păstrat calmul, iar însoțitorul său a ieșit din autoturism rungând trecătorii să sune la 112.

La fața locului a ajuns rapid și Constantin Anghelache, care a încercat să-i îndepărteze pe trecătorii curioși care încercau să afle ce s-a întâmplat. „Victimă” i-a căzut și Gabriela Hussain, șoferița autoturismului Voskwagen acroșat de Mircea Lucescu după ce a fost lovit de tramvai, care era obligată prin lege să rămână la locul accidentului până la sosirea ofițerilor de la „circulație”.

14:43: „Starea lui Mircea Lucescueste bună, este un accident rutier cu o contuzie toracică. Facem investigații pentru a vedea ce leziuni are pacientul. Ca orice om implicat în accidente auto este puțin speriat. Problemele cardiace nu pun nicio problemă, i s-a făcut un EKG domnului Lucescu și totul este în regulă”, a spus Andrei Georgescu, șef Primiri Urgențe Spitalul Universitar.



UPDATE
14:39 Starea lui Mircea Lucescu este stabilă, iar viața nu îi este pusă în pericol. George Copos a dezvăluit că a reușit să vorbească cu „Il Luce” și că starea acestuia era bună (VEZI AICI DECLARAȚIA LUI COPOS).

14:30 Conform www.gandul.info, Mircea Lucescu a vrut să facă un viraj la stânga, fără să se asigure, fiind lovit de un tramvai. Mașina a fost aruncată pe contrasens, unde a fost izbită de un alt autoturism. Niciun călător aflat în tramvai nu a fost rănit.

CLICK AICI PENTRU A URMĂ‚RI IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI, pe www.gandul.info

captură foto Realitatea TV


Mircea Lucescu a fost implicat într-un accident de circulație, astăzi, pe bulevardul Vasile Milea din București.

Autoturismul condus de tehnicianul lui Șahtior a suferit avarii importante și a fost nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare pentru a permite eliberarea sa. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru situații de urgență din București, Daniel Vasile, Mircea Lucescu a suferit o contuzie toracică severă și necesită îngrijiri medicale de specialitate.

„În jurul orei 13:30 a avut loc un accident pe bulevardul Vasile Milea, în urma căruia două persoane au rămas încarcerate. Victimele au fost duse la spitalul Floreasca. O victimă, bărbat, a avut probleme deosebite, în timp ce cealaltă nu a necesitat decât îngrijiri la fața locului”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București, pentru Realitatea TV.

Domnul antrenor prezintă o contuzie toracică severă, conștient, a fost transportat la Spitalul Municipal. În mod normal tuturor pacienților le recomandăm să rămână 24 de ore sub supraveghere medicală, dar fiecare caz are particularitățile sale„, Bogdan Oprița, medic șef SMURD București, pentru Antena 3.

Rămâi pe www.prosport.ro pentru mai multe detalii


Vizualizare hartă mărită


Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup