Mihai Teja, propunere pentru şefii FRF: ”Dacă tot avem această regulă Under 21, să ne mai dea o schimbare. Să avem 4”

8 aug 2019 1958 afişări Liga 1
Mihai Teja, propunere pentru şefii FRF: ”Dacă tot avem această regulă Under 21, să ne mai dea o schimbare. Să avem 4”

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Mihai Teja, a declarat că noua regulă Under 21 impusă în Liga I ar trebui să aducă de la sine o modificare în regulament şi propune ca fiecare echipă să poată efectua câte patru schimbări într-un meci. Tehnicianul Iaşiului a şi motivat această solicitare.

”Doi jucători înseamnă foarte mult într-o echipă. Măcar să fi avut patru schimbări. Prima schimbare o laşi pentru jucătorul sub 21, ultima schimbare o ţii tot pentru un jucător sub 21, deci tu normal mai ai o singură schimbare prin care să încerci să schimbi ceva în jocul echipei. Mi se pare prea puţin.
 
Dacă tot avem această regulă şi suntem un pic încorsetaţi de această regulă, mi se pare normal să avem patru schimbri. Să ne mai dea o schimbare în plus, ca să putem aduce ceva nou în jocul unei echipe”
, a declarat antrenorul Mihai Teja în cadrul unei conferinţe de presă.

Tehnicianul îşi mai doreşte jucători eligibili pentru regula Under 21 în lot. ”Îmi mai doresc jucători. Poate nu toţi jucătorii se adaptează, e greu să nimereşti 20 de jucători care să se adapteze rapid şi să joace extraordinar. Mai sunt şi probleme. Îi mai trebuie jucători. Nu pot să spun neapărat un post, dar în special îmi mai doresc jucători sub 21 de ani”, a punctat Teja.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.