Mihai Costea a dezamăgit în primul amical al Stelei! "Nu-i daţi în cap!"

25 iun 2011 6680 afişări Comentează şi tu Liga 1
Mihai Costea a dezamăgit în primul amical al Stelei! "Nu-i daţi în cap!" 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8384393/1/impresii2.jpg

Cel mai scump transfer al Stelei din această vară, Mihai Costea,nu a reuşit un meci prea grozav în primul amical din Austria. Demulte ori, fotbalistul a fost ieşit din joc, iar preluările l-autrădat în câteva rânduri. Evoluţia lui "Nilă" a fost analizată defostul său antrenor, Aurel Ţicleanu, care le dă câteva sfaturişefilor Stelei.

Intrat în minutul 59 al meciului cu georgienii de la Zestafoni,Mihai Costea nu a arătat mare lucru. A încercat multe, însă nu arezolvat nimic. Aurel Ţicleanu, fostul său antrenor de la Craiova,îl îndeamnă pe Levi să-l folosească doar în sistemul 4-3-3."Mihai nu este jucător pentru 4-4-2, cum a jucat Roni. LuiMihai i se potriveşte 4-3-3. Plus că ar mai fi o problemă: dacă nuse simte jucătorul important al echipei, încet-încet va claca. Nutrebuie să i se dea în cap după primul meci. În ultimele patru lunia făcut naveta... Ba se antrena cu Steaua, ba cu Craiova",a spus Ţicleanu pentru ProSport.

Mama l-a poreclit "Nilă"

Ieri, la 24 de ore de la primul meci, atacantul şi-a analizatevoluţia. Ştia că nu făcut un meci bun, dar a ţinut să deaasigurări conducerii că va justifica cei 1,4 milioane de europlătiţi pe el: "Eu sper să-i justific. Dar nu pot să o facdoar într-un meci", a punctat Mihai Costea. Dacă tatăl l-aîndemnat să ţină cu Steaua, mama a fost cea care i-a dat porecla de"Nilă". "Tata e stelist şi s-a bucurat foarte mult când amajuns aici. Mama mi-a spus <<Nilă>>. Când eram mic mătrimitea să cumpăr diverse chestii şi eram leneş, nu măduceam".


Craiovei îi doresc să revină cât mai repede în LigaI. Atât!
Mihai Costea, atacant Steaua

Mihai va exploda spre finalul celui de-al doileacantonament, când se vor pune la punct şi relaţiile de joc. Înmomentul ăsta e ca un motor gripat
Aurel Ţicleanu, fost antrenor Craiova


Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.