Vise plăcute, Şumi! Viitorul - FC Vaslui 2-2

2 sep 2012 9744 afişări Liga 1
Vise plăcute, Şumi! Viitorul - FC Vaslui 2-2 LIVE TEXT Meciul de două zile: Viitorul - FC Vaslui 1-0! Iancu deschide scorul 24 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/10010638/3/bif2100.jpg

* Fanii constănţeni au căscat pe toată durata meciului, în ciuda celor patru goluri din teren

Folosindu-se de pretextul "dacă s-a putut la alţii, se poate şi la noi", LPF a decis să programeze meciul dintre Viitorul si FC Vaslui aproape de ora 23, uitând cu desăvârşire că "noi" nu suntem "alţii" şi că nu vom putea niciodată pune în aplicare ceea ce alţii au putut. Campionatul României nu are nimic de-a face cu cel al Spaniei, atât doar că folosim şi noi, şi ei o minge şi 11 jucători. Dacă la Malaga - Mallora suporterii au venit în pijamele la stadion, la noi doar Ştucan şi Mironică au decis să le urmeze exemplul, la Sport.ro, şi să sublinieze ridicolul. Pe "Farul", ai noştri au îmbrăcat o bluză cu mânecă lungă, s-au înarmat cu pachete de seminţe şi, între reprize de căscat, au părut mulţumiţi că se joacă un meci mai târziu de matineu: "Altă viaţă, alt aer", spune repetitiv un suporter al Viitorului, admirând golul lui Iancu (10), dar şi clişeica mireasă adusă pe stadion cu doar un minut înainte ca Sânmârtean să egaleze (34) şi să taie din semi-elanul susţinătorilor constănţeni. "O fi moldoveancă", glumeşte acelaşi bărbat, în timp ce îşi roagă copilul de 5 ani să nu adoarmă.

VEZI AICI COMENTARIUL LIVE TEXT AL MECIULUI

Cluburile de noapte, antrenament în Liga I
Nici nu începe bine a doua repriză, că suporterilor le este întrerupt căscatul. Dică marchează din penalty (52). Se revine imediat însă la pachetele de seminţe şi se culcă copiii. E miezul nopţii, mulţi dintre ei mai au de crescut până să se bucure de deciziile celor de LPF. Minutele curg, faulturile la fel, iar ultimul locuitor treaz din apartamentele de lângă stadion a închis lumina şi s-a culcat, dar a scăpat golul lui Celeban (88). Poate că altfel ar fi arătat meciul dacă şi jucătorii lui Şumudică ar fi fost trecuţi prin experienţa cluburilor de noapte.


Echipele de start:

Viitorul: Vâtcă - Mladen, Bejan, Larie, Turcu - Lazăr, Onicaş, Dică - Iancu, Alibec, Chiţu.
Rezerve: Buzbuchi, Toşca, Rusu, Bălaşa, Vaştag, Albu, Cârstocea
Antrenor: Cătălin Anghel

FC Vaslui: Coman - Celeban, Varela, Cordoş, Charalambos - Antal, Tukura, N'Doye, Sânmărtean - Sburlea, M. Niculae.
Rezerve: Straton, D. Dias, Stanciu, Zsiga, Caue, Gheorghiu, Varga
Antrenor: Marius ŞumudicăVersiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.