FCSB – Sepsi 2-0. Inspirația lui Teja: Coman, decisiv! „Perla” lui Becali a scos un penalty și a marcat, după ce a fost introdus la pauză, asigurând victoria roș-albaștrilor

Redactor:
Andrei Pal
FCSB - Sepsi 2-0. Inspirația lui Teja: Coman, decisiv!
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Duminică, în playoff-ul Ligii 1 Betano, Craiova și CFR Cluj au remizat, scor 0-0. Cu o victorie, FCSB se poate apropia la trei puncte de CFR Cluj, chiar înaintea meciului direct din Gruia. De partea cealaltă, Sepsi OSK n-a obținut nicio victorie în actuala ediție a playoff-ului.

FCSB – Sepsi 2-0 (Gnohere 51 pen, Coman 59)
Arbitru:
Radu Petrescu (București). Asistenți: Radu Ghinguleac (București) și Mircea Grigoriu (București)

  • FCSB: Bălgrădean – Benzar, I. Cristea, Planic, Jr. Morais –   Pintilii (Moruțan 18 (Fl. Coman 46)), Filip – Man, I. Hora   , Fl. Tănase – Gnohere (Teixeira 66)
    Rezerve: A. Vlad – Nedelcu, M. Roman, Fl. Matei
  • Sepsi: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic,    Omar – Velev (Fulop 64), Karnitsky – Nouvier (Mensah 71), D. Flores, Fl. Ștefan (Hamed 64) – Tandia
    Rezerve: Stoian – Fulop, Rudol, Sîntean

Minutul 90+4: Final de meci! FCSB câștigă și se apropie la trei puncte de liderul CFR Cluj.


Minutul 90+2: Ocazie mare pentru Sepsi! Dylan Flores a reluat o minge spre poarta lui Bălgrădean, din apropere, după un șut de la distanță, dar „Pufi” e pe fază și respinge cu un reflex foarte bun.


Minutul 82: Ocazie FCSB! Hora, lansat perfect în adâncime, a intrat în careu, și-a făcut mingea pe șut și a tras puternic, dar mingea a ocolit poarta lui Niczuly.


Minutul 78: Ocazie imensă pentru FCSB! Coman a scăpat în banda stângă, cu mult spațiu liber la dispoziție, l-a întors pe De Moura și a tras puternic, dar mingea a zguduit bara.


Minutul 77: Coman a profitat de o eroare a lui De Moura, a scăpat spre poartă, în careu, i-a pasat lui Hora, care a intrat între doi adversari și a căzut, însă Radu Petrescu a dat cartonaș galben pentru simulare.


Minutul 59: GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL FCSB! Floriel Coman înscrie, după ce mingea i-a venit perfect în careu, în urma unei devieri a adversarilor, după o pătrundere a lui Man.


Minutul 58: Ocazie FCSB! Florinel Coman centrează din corner, Gnohere trece pe sub minge, iar balonul îl lovește în genunchi pe Hora și poposește în brațele lui Niczuly, care a fost atent și a reținut!


Minutul 51: GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL FCSB! Harlem Gnohere înscrie din lovitura de pedeapsă și o aduce pe FCSB în avantaj.


Minutul 50: Penalty pentru FCSB! Florinel Coman, intrat în locul lui Moruțan după pauză, este faultat în careu de Viera, iar arbitrul Radu Petrescu dă penalty!


Minutul 46: A început repriza a doua! Partea a doua începe cu o surpriză imensă: Moruțan, intrat în locul lui Pintilii, accidentat, a fost înlocuit cu Florinel Coman.


Minutul 45+3: Pauză!


Minutul 41: Ocazie FCSB! Jr. Morais centrează perfect pentru Gnohere, acesta preia pe piept și trage, dar Niczuly are un reflex incredibil și respinge.


Minutul 40: Gol anulat pentru Sepsi! Tandia înscrie, după o centrare a lui Ștefan, dar fanionul s-a ridicat de la margine pentru ofsaid.


Minutul 39: Ocazie FCSB. Hora și Morais combină în marginea careului, după o recuperare a lui Tănase, iar brazilianul trage surprinzător pentru Niczuly, însă portarul lui Sepsi a reușit să respingă.


Minutul 36: Ce ocazie pentru Sepsi! Omar a centrat excelent din stânga, căutându-l pe Flores, dar Planic a intervenit excelent și a respins.


Citește și: Dezastru pentru FCSB: Pintilii a ieșit accidentat și riscă să rateze derby-ul cu FCSB. MM Stoica și-a pus mâinile în cap


Minutul 18: Olimpiu Moruțan intră pe teren în locul lui Mihai Pintilii, ieșit accidentat.


Mintuul 15: Probleme pentru Mihai Teja! Mihai Pintilii s-a accidentat și nu a mai putut continua partida, cedânu-i banderola lui Filip.


Minutul 14: Ocazie FCSB! Dennis Man execută razant o lovitură liberă de la marginea careului, cu efect, iar Filip trece puțin pe lângă balon în încercarea de a-l relua în poartă.


Minutul 1: A început meciul!


20:37 Gigi Becali a spus, înainte de meci, că FCSB ar trebui să rezolve meciul cu Sepsi în prima jumătate de oră, având în vedere că se poate apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj înaintea de meciul direct. Patronul roș-albaștrilor spune că nu se mai permit acum pași greșiți.

„Emoții mici așa… E un spectacol pe care trebuie să-l câștigi. Sunt emoții pentru situația în care suntem acum. Trebuie să intri în teren și să rezolvi meciul în primele 25-30 de minute. Dacă ești echipă mare! Eu așa zic că suntem, dar dacă nu rezolvi meciul în 30-40 de minute înseamnă că nu ești echipă mare. Nu se mai permit pași greșiți. Trebuie să câștigi tot, trebuie să bați tot că altfel nu ai cum să câștigi campionatul”, a spus Gigi Becali, înainte de meci.


20:10 Avem și echipa de start a celor de la Sepsi.


19:24 Avem echipa de start a FCSB. Mihai Teja a ales o formulă ofensivă pentru partida cu Sepsi, pe care dacă o câștigă, FCSB se apropie la 3 puncte de liderul CFR, înaintea meciului direct. Gnohere și Hora sunt în același timp pe teren, Matei e rezervă, la fel ca Teixeira și Coman, Stoian e OUT din lot.


Liga 1 își poate stabilit, în această seară, scenariul pentru finalul sezonului. În funcție de rezultatul din partida FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe, microbiștii se pot aștepta fie la o cursă solitară a CFR-ului în drumul către al doilea titlu consecutiv, fie la o luptă în doi, alături de FCSB, similară precum cea din sezonul 2017/2018. Rezultatul de egalitate din partida U Craiova – CFR Cluj, de duminică seară, reduce masiv din șansele oltenilor la titlu, însă îi oferă vicecampioanei României o ocazie importantă: aceea de a se apropia la doar trei puncte de lider, diferență ce poate fi eliminată în meciul direct, de etapa viitoare.

Mihai Teja a avut un discurs curajos la conferința de presă care a precedat partida de pe Național Arena. Antrenorul vicecampioanei a lăsat să se înțeleagă faptul că nu simte presiunea dată de zvonurile cum că ar putea fi demis: „Nu îmi este teamă că voi fi demis, nici de demitere nu mi-e teama, nici de nimic. Îmi doresc ca echipa să facă performanță, nu am venit aici pentru bani sau să țin de scaun. Dacă iese, bine, dacă nu, mergem mai departe. Nu e o chestiune de viață și de moarte dacă sunt eu la Steaua sau nu sunt„. În acest context, este de așteptat ca Teja să trimită pe teren o formulă clasică în care singura dilemă importantă este dată de numele atacantului.

Chiar dacă trec prin perioade bune, Ioan Hora și Harlem Gnohere au șanse minime să înceapă din primul minut într-un cuplu ofensiv. Fără o evidentă strategie atunci când vine vorba despre alegerea atacantului, Mihai Teja l-ar putea trimite pe teren din start pe francezul care l-a entuziasmat pe finanțatorul Gigi Becali cu ultimele apariții, majoritatea din postura de rezervă. Altfel, Teja are la dispoziție cele mai bune soluții pe fiecare dintre posturi, inclusiv prezența lui Iulian Cristea în cuplul defensiv cu Planic din centrul apărării.

Chiar dacă nu trece printr-o perioadă bună în playoff, adversarul FCSB-ului din această seară are intenții serioase. Cel puțin așa precizează Eugen Neagoe, cel care nu ocolește cuvintele mari înaintea partidei contra vicecampioanei. „Ei se gândesc, probabil, mai mult la meciul contra CFR-ului, de etapa viitoare. Au uitat că mai au un joc. Dacă pe FCSB nu batem, atunci pe cine mai batem? Asta le-am zis jucătorilor și au început să zâmbească. Nu vrem să încurcăm pe nimeni, vrem să jucăm șansa noastră și să acumulăm puncte, nu ne-am gândit la cine va fi campioană, chiar nu ne interesează. Am făcut lucruri formidabile împreună și cu siguranță vom acumula puncte și în acest playoff„, a spus Neagoe.

Precedentele întâlniri între Sepsi OSK și FCSB:

  • octombrie 2017 Sepsi – FCSB 0-4 (Fl. Tănase, Gnohere, Ghinga-aut, D. Benzar)
  • februarie 2018 FCSB – Sepsi 2-0 (Viera-aut, D. Man)
  • august 2018 FCSB – Sepsi 2-0 (Gnohere, Fl. Coman)
  • decembrie 2018 Sepsi – FCSB 4-2 (Vașvari, Fl. Stefan, tandia, Mensah / Fl. Coman, R. Rusescu)
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen