Liţă Dumitru îşi cere scuze: "Nimeni nu mi-a solicitat să returnez echipamentul după ce am plecat de la Steaua"

23 nov 2011 1307 afişări Liga 1
Liţă Dumitru îşi cere scuze: "Nimeni nu mi-a solicitat să returnez echipamentul după ce am plecat de la Steaua" Liţă Dumitru îşi cere scuze: "Nimeni nu mi-a solicitat să returnez echipamentul după ce am plecat de la Steaua"

După ce a apărut în echipametul Stelei pe terenul de antrenament al Concordiei Chiajna, club la care este angajat, Liţă Dumitru a ţinut să facă câteva precizări.

"Este adevărat că am greşit şi îmi cer scuze, prin intermediul dumneavoastră suporterilor Concordiei Chiajna, că am apărut în emisiunea respectivă şi la antrenamentele echipei în echipamentul Stelei.

Dacă cei de la Steauia îmi solicită înapoi echipamentul, atunci o să-l predau. Dar în momentul în care am părăsit Steaua în vară nimeni nu mi-a solicitat să returnez echipamentul. Vreau să precizez că după 10 ani petrecuţi în tricoul Stelei, după urma mea s-a construit şi stadionul, nu cred că aş fi făcut o aşa mare crimă încât să fiu luat la mişto"
, a spus Liţă Dumitru pentru www.prosport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.