Lăcătuş, antrenor o oră la Craiova

23 apr 2008 85 afişări Comentează şi tu Liga 1
Lăcătuş, antrenor o oră la Craiova Marius Lăcătuş a fost întâmpinat cu ostilitate de suporterii olteni în faţa sediului clubului şi a renunţat la funcţia de antrenor 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/2581001/3/caseta-lacatus-2.jpg
Actualul tehnician al grupării din Ghencea îi luase locul lui Nicolo Napoli pe 25 februarie 2004, însă pentru foarte scurt timp

Numele lui Marius Lăcătuş sau al lui Dinel Staicu îi trezeşte amintiri neplăcute italianului Nicolo Napoli.

Meciul de sâmbătă reprezintă şi un duel direct al celor doi antrenori, mai ales că Napoli a fost înlăturat fără explicaţii acum patru ani, pentru a lăsa postul liber pentru Lăcătuş. În februarie 2004, în ziua de 25, tehnicianul italian a fost demis, iar asta după ce preşedintele de atunci, Adrian Mititelu, cel care-l adusese pe Napoli în Bănie, a plecat din club din cauza transferurilor lui Rada şi Stancu la Rapid peste capul său. La câteva ore după demisia lui Mititelu, Pavel Badea a fost uns preşedinte, iar în jurul orei 20:00 Marius Lăcătuş a ajuns în Bănie, unde a semnat un contract pe o perioadă de două sezoane. La ieşirea din sediul clubului, simbolul Stelei a fost scuipat de un grup de 40 de fani ai Craiovei, care i-au reproşat trecutul roş-albastru şi apoi l-au alungat din Bănie.

„Regret că nu am fost mai puternic“


„Suporterii au fost anunţaţi şi puşi să facă scandal de o anumită persoană care era aproape de echipă. Eu considerasem că Marius Lăcătuş era o variantă bună ca antrenor. Regret că nu am fost mai puternic, să pot să-l determin să rămână. Noi semnaserăm contractul cu el. El a dat înapoi imediat, când a văzut că era să fie linşat“, a declarat Bădiţă, care acum este preşedinte al CS Universitatea Craiova, nefiind implicat în fotbal. Omul pe care Pavel Badea şi Dinel Staicu îl suspectează şi azi de scandalul dintre fani şi Lăcătuş este nimeni altul decât actualul patron al Craiovei, Mititelu.
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.