La asta se referea Becali! Patronul FCSB a scos la iveală detalii neştiute despre relaţia dintre el şi Teja: "Cum să-mi zică mie 'nu'?"

26 ian 2019 6776 afişări Liga 1
La asta se referea Becali! Patronul FCSB a scos la iveală detalii neştiute despre relaţia dintre el şi Teja: "Cum să-mi zică mie 'nu'?"

Gig Becali (60 de ani) a scos la iveală detalii despre relaţia care-l leagă de Mihai Teja (40 de ani), noul antrenor al FCSB. La conferinţa de presă de prezentarea antrenorului, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că familiile celor doi se cunosc de mii de ani şi că n-avea cum să fie refuzat în momentul când s-a decis să-l pună pe Teja antrenor la echipa roş-albastră. Acum, Becali a detaliat.

Finanţatorul FCSB a fost cel care a dezvăluit detalii neştiute despre familia lui Teja. ”Mihai Teja este nepotul vărului meu Virgil. Tata lui Mihai a fost mandatar pe vremuri. Era capitalist, avea o gogoşerie. Prin anii ’60-’70 erau doar câţiva mandatari. Şi taică-miu avea gogoşerie. Câştiga 4.000-5.000 de lei pe zi, în condiţiile în care salariul lunar la stat era 2.000 de lei. Mandatarii plăteau un impozit anual în funcţie de veniturile realizate. Când au văzut câţi bani câştigau mandatarii, comuniştii au trecut la cota de remiză 10-12 la sută”, a spus, Gigi Becali, pentru Libertatea.

Finanţatorul vicecampioanei Ligii 1 a mai specificat şi faptul că Mihai Teja a fost mereu iubit în familia Becali. ”Buşa Teja nu se compara însă cu tatăl meu, care punea oameni să muncească. Tata, care era mai în vârstă, i-a iubit pe cei din familia lui Teja, pentru că erau oameni vrednici. Tata lui Mihai Teja era tovarăş bun cu vărul meu Virgil. Au avut împreună două-trei cofetării, dar le-au vândut”, a mai adăugat Becali.

La conferinţa de presă, de la prezentarea lui Teja, Becali a şi spus, de altfel, că Mihai a crescut sub ochii lui. ”Ne cunoaştem familiile de ani şi ani, sute de ani. Copilul ăsta a crescut sub ochii mei, sunt prieten cu taică-su. Când e vorba să-l iau la mine, cum să-mi zică mie nu?! Aici e familie, ne cunoaştem, au venit din Albania împreună familiile noastre. La nunţi, la botezuri de atâţia ani, familia lui cu familia mea au petrecut împreună”, a spus Gigi Becali.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.