Ionuţ Negoiţă are oferta pe masă. ”Sigur că sunt tentat”. Cât îi oferă Dumitru Dragomir pentru cedarea lui Dinamo

3 apr 2019 5455 afişări Liga 1
Ionuţ Negoiţă are oferta pe masă. ”Sigur că sunt tentat”. Cât îi oferă Dumitru Dragomir pentru cedarea lui Dinamo

Dumitru Dragomir continuă să susţină că ar cumpăra clubul Dinamo, dacă Ionuţ Negoiţă ar lăsa din preţ. Ultima ofertă pe care i-o propune fostul şef al LPF este un milion de euro. Clubul valorează în momentul de faţă 30 de milioane de euro, crede Dragomir, punând în eventuala tranzacţie şi stadionul.

"Da, domnule, dacă e ieftin sigur că sunt tentat! Eu îi dau un milion de euro lui Negoiţă pe Dinamo acum. Eu am zis că brandul Dinamo cu tot cu stadion poate face 30 de milioane. Şi cu stadion, şi cu Săftica. Dar eu am înţeles că la Săftica au cam vândut pământul. Acum ce să mai vândă? Lotul şi un loc în Liga I. Singurii care ar costa ceva bani ar fi suporterii şi Mircea Rednic”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X, care adaugă că s-ar înţelege cu suporterii lui Dinamo, în ciuda tensiunile din trecut.

Ce m-au mai înjurat ăştia de la Dinamo. Dar să ştiţi că sunt de admirat de multe ori. Sunt şi huligani printre ei, dar nu poţi să nu admiri coregrafiile alea ale lor. Că nu sunt eu de acord cu pocnitorile lor, asta e altceva.

La noi în ţară numai Ţiriac, dacă ar fi dispus sa dea 10.000.000 din banii lui fără să-i mai vadă inapoi, ar putea să se mai implice la Dinamo. Altcineva nu! Sau poate Giovani, dar el nu se bagă în aşa ceva! Rednic poate lua clubul doar daca mai are 3-4 oameni pe lâng el. Îţi trebuie multe zeci de milioane ca să începi”, a încheiat Dumitru Dragomir.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.