Interviu eveniment cu Mircea Rednic. Cu câți bani a împrumutat clubul și de ce a vrut să plece din Copou (Partea I)

Interviu eveniment cu Mircea Rednic. Cu câți bani a împrumutat clubul și de ce a vrut să plece din Copou (Partea I)
  • Publicat:
  • Actualizat:

La aproape 58 de ani, vârstă pe care o va împlini pe 9 aprilie, Mircea Rednic rămâne un nume de referință în fotbalul românesc. Ca fotbalist, actualul tehnician al Politehnicii Iași a cucerit trei titluri, patru Cupe ale României, două Supercupe ale României și o Cupă a Belgiei, cu Standard.

Ca antrenor, Rednic a devenit campion cu Rapid și Dinamo, a mai cucerit o Cupă, două Supercupe ale României și o Cupă a Azerbaidjanului. A evoluat de 83 de ori sub tricolor, timp de zece ani, marcând două goluri pentru Naționala României, fiind decorat în trecut cu Ordinul Sportiv Clasa a III-a.

Antrenorul activ cu cele mai multe meciuri în Liga I, Mircea Rednic a preluat Poli Iași în această iarnă cu obiectivul de a o menține în Liga I. Startul nu a fost de partea lui, cu patru eșecuri consecutive, dar în ultimele trei meciuri Poli Iași a dat semne vizibile de viață. Mai întâi a smuls primul punct în play-out, la Sepsi, după care a eliminat Craiova în sferturile Cupei și a învins Dinamo, în campionat.

Invitat în emisiunea Repriza a 3-a, la Radio HIT Iași, Mircea Rednic a vorbit despre perioada petrecută la Poli Iași și a declarat că sunt șanse mari să continue la Iași și din vară. Totodată, Rednic a atins mai multe subiecte sensibile: conflictul cu Florin Prunea, contra pe care a avut-o cu Anamaria Prodan, echipa națională, preferințele în materie de patroni din Liga I și dacă ar putea lucra sau nu cu Gigi Becali.

Coach, ce spuneți de situația în care s-a ajuns cu coronavirusul?

Trebuie să luăm foarte în serios această situație, să fim preocupați să ne protejăm. Și pe noi, și pe cei din jurul nostru. Evident, ca antrenor nu-mi convine situația, pentru că fotbalul fără suporteri în tribune, nu e fotbal. Mai ales acum, după rezultatele bune pe care le-am avut, în meciul cu Clinceniul chiar aveam nevoie de sprijinul suporterilor. Acum, cu suporteri, fără suporteri, trebuie să câștigăm.

Vă temeți de coronavirus?

Normal că te temi. Dar sper să trecem peste momentul acesta cât mai repede. Am văzut că și școlile se închid. La Iași e bine, încă nu am auzit de vreun caz. Acum, ca o glumă, să nu fac și eu ca ceilalți oameni pe care i-am văzut că stau cu bagajele la ușă. Dacă e ceva, las echipa fără antrenor (râde)…

”Rezultatele nu puteau să vină imediat. Sunt niște etape peste care nu poți trece”

A fost o săptămână de vis pentru Poli, cu două victorii importante. Primele pentru dumneavoastră pe banca tehnică a Iașiului.

Așa e, a fost o săptămână trecută frumoasă, cu rezultate de care aveam nevoie, pentru că echipa ducea lipsă de rezultate. Dar trebuie să subliniez din nou, nu am jucat cu echipe ușoare în acest început de an. Pe 10 martie am făcut două luni de când am semnat cu Poli Iași. Cu două săptămâni de pregătire, ar mai rămâne șase de când sunt cu echipa. Era clar că va fi greu, deși mi-aș fi dorit ca rezultatele să vină imediat. Dar nu se poate! Există niște trepte, niște etape peste care nu poți trece. Jucători noi, o altă filosofie de a vedea jocul de fotbal, alte antrenamente, o altă așezare în teren… Și este nevoie de timp. Problema este că și selecția am făcut-o în meciurile oficiale, am și schimbat jucători, echipa nu putea să fie omogenă. Nici rezultatele nu au venit și nici jocul pe care-l așteptați voi și chiar eu în unele meciuri.

Gând de retragere după eșecul cu Craiova. Primarul l-a convins să continue

Ce ați simțit când echipa a pierdut primele patru meciuri din acest an? Erați îngrijorat?

Eu da, eram îngrijorat, dar nu trebuia să simtă și jucătorii asta. Toate discuțiile mele cu ei erau pozitive și i-am încurajat. Le-am spus că nu se poate ca rezultatele să nu apară. Și am avut dreptate. Am cerut răbdare și sprijin. Și l-am avut. Pentru că după meciul cu Craiova am avut o dezamăgire legată de reacția unor suporteri. Iar aici un merit foarte mare l-a avut domnul primar Mihai Chirica.

Ați vrut să renunțați după eșecul cu Craiova, 2-5 în Copou? Ați spus că ”v-a bătut un vânt prin cap”

La un moment dat da, m-am gândit. Am spus… uite domnle, eu vin aici cu sufletul deschis și… Eu nu cedez foarte ușor, dar am rămas dezamăgit că după trei etape mi s-a cerut deja demisia. Din discuția pe care am avut-o cu domnul primar, mi-a spus că am sprijinul lui sută la sută și el are răbdare. A spus că este sigur că lucrurile se vor îndrepta. Iar acum am ajuns la trei meciuri în care nu am pierdut, cu trei echipe foarte bune. Sepsi, Craiova și Dinamo. Bine, chiar dacă nu ca exprimare acum, Dinamo este o forță totuși. Vorbim despre bugete, ei au buget dublu față de ce am eu la Iași. Mă bucur că am obținut aceste rezultate bune cu echipele acestea. Ne dau încredere, și jucătorilor mei, iar suporterii au venit la stadion în număr mare pentru că au văzut că este altceva. Și își pun speranțe în noi. Eu sper că lumea a înțeles că la Iași se lucrează serios și vor veni și rezultatele.

Cu cât ați ajutat clubul?

Repet, eu nu am venit să mă îmbogățesc la Iași. M-am și implicat din punct de vedere financiar. Peste o sută de mii de euro. Voi știți doar de împrumutul pe care l-am făcut. Dar au și momente în care am mai împrumutat cu bani pentru că nu erau achitate chiriile și riscam ca jucătorii noștri să fie dați afară din apartamente. Dar legat de răbdare, așa sunt suporterii români. Peste tot! Asta numai în România se întâmplă. Nu poți să ceri rezultate unui antrenor care vine și antrenează doar o lună de zile.

Nu credeți că ați riscat prea mult în momentul în care ați decis să schimbați jumătate de lot?

Era clar că dacă lucrurile mergeau bine, Mircea Rednic nu mai ajungea la Iași și rămânea Mihai Teja. E clar că situația nu era Ok. Și plus de asta, jucătorii pe care Mihai Teja i-a folosit, poate nu au dat randament. Aici trebuie să recunosc că am fost și un pic influențat de Mihai, pentru că am discutat cu el atunci când m-am decis să vin la Iași. Iar el mi-a făcut un raport legat de ce s-a întâmplat, de fiecare jucător. Și atunci am zis că nu are rost, pentru că am timpul foarte scurt, să pierd vremea cu unii jucători. Am mare încredere în Mihai Teja. Bine, după aceea am rămas surprins. Că i l-am propus pe Popadiuc, pe care el l-a adus la Iași. I-am spus să-l ia la Voluntari, pentru că situația lui e delicată, a jucat la Voluntari și la Poli Iași, nu mai are voie să evolueze în România. Ia-l la tine, că tu l-ai adus, i-am spus. Și a început să râdă, că nu are nevoie de el. Păi cum n-ai nevoie, atunci de ce l-ai adus la Iași.

Primul lucru pe care l-ați întrebat pe Mihai Teja înainte de a veni la Iași?

Dacă am condiții de pregătire, dacă cei din jur sunt oameni serioși. Dar decizia am luat-o eu, m-am bazat pe mine. Am mai fost la două meciuri în Copou, am discutat și în Turcia cu cei de la Iași, la Bolu. Am văzut că își doresc să reușească și chiar s-a pus în discuție viitorul acestei echipe. Iar proiectul chiar mă interesează. Și m-au convins să vin. La experiența pe care o am eu, sunt sigur că o vom scoate la capăt. Iar califiarea în semifinala Cupei României o consider ca un bonus. Nu joc eu, e adevărat, dar Mircea Rednic are și calitatea, și experiența să îndeplinească obiectivele stabilite la Poli Iași.

Ce v-a mulțumit la ultimele meciuri, ce v-a nemulțumit?

În ultimele etape m-au mulțumit punctele, pentru că greu poți lua puncte la Sepsi. M-a mulțumit jocul cu Craiova, din Cupă și calificarea obținută în ultimul minut de joc. Iar la meciul cu Dinamo doar punctele. Pentru că nu am fost mulțumit de modul cum am evoluat. Poate și din cauza mizei, a lipsei de prospețime. Ei aveau o zi în plus față de noi, dar e și presiunea rezultatului. Gândiți-vă că dacă pierdeam meciul cu Dinamo riscam chiar să coborâm pe ultimul loc. Poate am greșit la meciul cu Dinamo că nu am introdus jucători mai proaspeți în teren. S-a văzut o lipsă de prospețime mai ales la începutul meciului. Eu aveam încredere că vom câștiga, dar nu ajungeam să așteptăm până în ultimele zece minute.

De ce nu l-a schimbat pe Andrei Cristea cu Dinamo. A fost și noroc

Ați vrut să-l schimbați pe Andrei Cristea…

Am vrut să-l schimb. Acum pot să mă dau mare, că am avut inspirație, dar am vrut să-l schimb. Dar norocul meu și al lui este că s-a accidentat Cabral și a trebuit să-l schimb pe el. Aș fi vrut să-l bag pe Kevin Luckassen lângă Habibou. Evoluția lui Andrei a fost mult mai bună când am jucat cu două vârfuri. Singur în față i-a fost mult mai greu, pentru că nu a fost sprijinit de oamenii din linia a doua.

Spuneați după meciul cu Dinamo că ați avut o dispută cu el…

Eu i-am spus de la început că pentru mine încă este jucător, pentru că încă mai poate să ajute echipa. Iar apoi vedem din vară. La un moment dat nu a fost titular și a avut o reacție care mie nu mi-a plăcut. Și am avut o discuție cu el. A înțeles și nu a înțeles. De asta l-am și lăsat acasă în deplasarea de la Sepsi. Dar după aceea a înțeles, iar eu i-am demonstrat că nu am nimic nici cu el, nici cu ceilalți. Eu îmi respect jucătorii și ei trebuie să înțeleagă că am 27 de jucători, nu mi-e ușor. Toți sunt apți de joc și nu mi-e ușor să aleg primii 18, nu primii 11. Acum mă bucur că am o relație bună cu Andrei.

Andrei Cristea a marcat anul acesta cu FCSB, Dinamo, Craiova și Rapid, echipe de top.

Andrei e un jucător căruia dacă îi aduci mingi în fața porții și îi dai o șansă de a marca, el o face. Dovadă cu Dinamo. Acesta e Andrei! La experiența lui… Eu trebuie să-l protejez. Poate le-a dat și peste nas unor echipe, pentru că au renunțat prea ușor la el. Am spus că din vară vreau să întineresc echipa, dar acum mă interesează să-mi îndeplinesc obiectivul. Și uite că ai nevoie și de vulpoi bătrâni în echipă, dovadă cu Cristea.

La ce mai este de lucrat la echipă?

Din punct de vedere fizic mai avem de lucrat, pentru că rezultatele la testele fizice de la începutul anului nu au fost foarte bune. La omogenitate mai avem de lucrat, și mă bucur aici că în ultimele meciuri am folosit 7-8 jucători, am făcut maxim 3 schimbări. Și acelea forțate. Și de răbdare mai avem nevoie.

Marea surpriză de când ați venit la Poli?

Șerban. El nu prea a jucat anul trecut. Și Horșia, dar el a avut un start bun de sezon, apoi a dispărut. Ambii sunt jucători cu calități, mă bucur că s-au integrat. Am fost și obligat să joc cu Șerban, pentru că atunci când am venit la Iași m-am bazat foarte tare pe Ștefan Târnovanu. Mă gândeam că un loc Under 21 este rezolvat. Dar evoluțiile lui…

V-a dezamăgit Târnovanu?

Mă așteptam la mai mult. Și cu Craiova, și cu Sepsi. Dar după aceea a fost accidentat. Eu îmi doresc să revină cât mai repede, pentru că am nevoie de el. Mă bazez pe el.

Teodor Axinte, al doilea portar Under 21 din lot, poate debuta și el?

Mie îmi place Axinte. Am făcut un pariu cu Benone (n.r. Benone Dohot, antrenorul cu portarii). Și chiar era stabilit, dacă ajungeam la penalty-uri cu Craiova, în Cupă, făceam și a patra schimbare. Îl băgam pe Axinte. E un portar care simte mingea la penalty-urile pe care le batem la antrenamente. Teo intra în poartă cu Craiova.

Ce s-a întâmplat cu Francisc Cristea? Ați fost criticat pentru faptul că ați renunțat la el. În cele din urmă a rămas în lot.

Eu am mai multă experiență. Îmi pare rău că el s-a lăsat influențat și de părinți, și de impresar. Eu am făcut o analiză și am ajuns la concluzia că nu am cum să-l folosesc la mijloc, în situația în care suntem acum. La obiectivul nostru, avea șanse mici să joace. Am zis că în primul rând mă bazez pe portar, după care îi am în zonele laterale pe Horșia, Șerban, Longher. Iar Francisc nu cred că poate juca, sau poate juca zece minute și să-l schimb, cum am făcut la ultimul meci. Și atunci am avut o discuție cu el, i-am explicat situația. Și l-am rugat să caute o echipă unde să joace. L-am rugat și pe impresarul său și pe Toni Heleșteanu. El are nevoie să joace acum. A avut ceva oferte, el a ezitat până în ultima zi să plece la Piatra, nu a mai putut fi înregistrat și așa a rămas la noi în curte. Dar asta nu înseamnă că eu l-am dat deoparte, pentru că are calitate. Și e un jucător de viitor, e jucătorul lui Poli Iași. Și el, și Agape.

”Cazul” Agape, despre care s-a scris în presă.

Chiar am rămas surprins. Este ceva inventat. Nici pe departe nu a fost discuția mea cu el, că dacă semezi cu fiica mea joci. Agape încă nu poate să joace la echipă acum, și oricum el deja era în echipă. Eu nu pot să propun Luanei un jucător pe care nu-l văd niciodată jucând. Eu doar l-am primit la antrenament. Și aici chiar le-am reproșat celor din conducere că în perioada aceea chiar eram descoperit la fundașii centrali, îi aveam pe Linas (n.r Klimavicius), Mache (n.r. Mihalache) și Frăsi (n.r. Frăsinescu), mai aveam nevoie de un fundaș. Mi-au spus că nu au fundaș care poate să se impună. Îmi pare rău, dar copilul nu are nicio vină.

Mulțumit de atacul echipei?

Nu a fost constant. Au fost momente bune, momente mai puțin bune. Kevin (n.r. Luckassen) și Habibou nu au avut ritm și nici fizic nu au fost Ok, dar ca să se impună și să aibă ritm ei trebuie să joace Asata a fost problema la mine, că am fost obligat să fac selecția în jocuri oficiale. Și jocuri grele, cu Sepsi, Botoșani, Viitorul, Craiova, echipe care sunt în play-off sau care s-au bătut la play-off, cu bugete duble. Echipe mult mai omogene. Eu dacă am adus jucători, am adus pentru că am fost obligat să fac lucrul acesta. Poate am făcut greșeli, dar m-am bazat foarte tare pe spusele lui Mihai Teja. Sunt jucători care au plecat de la noi și care nu s-au impus în altă parte.

Șanse mari să continue la Iași din vară

Dacă salvați echipa, continuați la Poli Iași din vară?

Există un proiect serios din vară și eu chiar îmi doresc să continui la Poli Iași. Sunt mari șanse ca eu să continui din vară la Poli Iași. Ce s-a promis s-a respectat, condiții avem, acum sper să prind și eu stadionul nou la Iași.

Spuneați acum câțiva ani că vreți să vă retrageți din antrenorat la vârsta de 60 de ani. Vă mențineți decizia?

Da. Fac 58 de ani în aprilie, mai am doi ani. La 60 ajunge. Dar vedem. Important este să fiu sănătos, că eu am avut ceva probleme de sănătate în ultima perioadă și trebuie să mă gândesc foarte serios și la mine, și la familia mea.

Ce probleme în afara celor financiare ați întâmpinat la Iași?

… (După un timp de gândire) Probleme de rezultate. Cu infrastructura nu sunt probleme, s-a investit în terenuri. Am vorbit cu domnul primar, dar trebuie să le și întreținem.

Nu regretați că nu ați păstrat vreun jucător dintre cei puși pe liber de Mihai Teja?

Au fost jucători care nu au dat dovadă de constanță și am zis că din moment ce eu i-am găsit pe lista de transferuri, nu mai am timp să-i văd. Și nici nu regret, pentru că nu s-au impus încă unde s-au dus.

Îi veți convinge pe Șerban și pe Horșia să continue la Iași din vară? Cei doi sunt împrumutați de la FCSB.

Am reușit să-i conving să rămână și la anul la Iași, dacă eu rămân aici. Și Șerban, și Horșia au spus că preferă să rămână la Iași, decât să se întoarcă la FCSB și să nu joace sau să fie împrumutați la alte cluburi. Preferă să continue aici, să lucreze cu mine. Au doar de câștigat.

Mulțumit de Habib Habibou? Suporterii vă întreabă cât îl mai țineți?

Până la vară, cât mai are contract… El poate mai mult, pentru că am lucrat cu el, îl cunosc. Nu a adus încă acel plus și asta e și vina mea, pentru că am forțat etapele. El încă mai are de recuperat. Știu ce poate. Deși la primul meci, cu Sepsi, nu a făcut un meci rău.

”Eu când dau o primă, dau la toată lumea. Inclusiv la oamenii care îngrijesc terenul. Pentru că suntem o echipă”

Sunteți un antrenor dur?

Nu dur, ci exigent.

Cum reușiți să vă apropiați jucătorii în vestiar? Dincolo de primele acordate.

Prin discuții, prin felul meu de a fi. Eu sunt exigent. Când e de muncă, muncim. Când e de distracție, ne distrăm. Pot să mai fac și o glumă. Și programul pe care îl fac, mai ales când sunt rezultate bune, îl fac cu jucătorii. Țin cont și de problemele lor din afara meseriei. Au și ei familii, obligații. Și întotdeauna am încercat să creez o atmosferă bună în vestiar. Mă bucură reacția jucătorilor dinaintea meciului cu Dinamo. Mi-a plăcut mult. Eu, de obicei, înainte de a începe meciul merg la ei în cabină. În drum spre vestiar am auzit țipete și aplauze de încurajare la ei. Și mi-am dat seama atunci că nu mai are rost să intru în cabină, pentru că s-a format un grup.

A fost și o primă pusă pe masă?

Da, toată lumea vorbește de marea primă pe care am dat-o eu. Dar să știți că eu aș fi împărțit-o altfel, dar cei trei căpitani, Andrei Cristea, Frăsinescu și Mihalache au decis ca toți jucătorii care fac parte din lot să ia la fel. Mă bucură asta. Deci și jucătorii care nu au făcut parte din lot. E un semn foarte bun. E un semn că sunt o familie. Am aflat și că au ieșit împreună după meci. Foarte frumos! Le-am spus că trebuie să fim o familie la stadion, în vestiar. Aici să fiți uniți, pentru că aveți nevoie unii de ceilalți. Plus că avem aceleași obiective. Și dacă unul trage hăis și unul cea, dacă sunt grupulețe, nu e bine. La Iași nu sunt grupulețe și acesta e lucrul pozitiv.

Cea mai mare primă pe care ați dat-o de când antrenați?

Am dat și 20.000 de euro.

Deci la Iași 10.000 e micuță…

10.000 doar la jucători am dat. Dar nu uitați că avem staff, staff medical, bucătărese… Eu când dau o primă, nu dau doar la jucători, dau la toată lumea. Inclusiv la oamenii care îngrijesc terenul. Pentru că suntem o echipă. Și vreau ca toată lumea atunci când joacă echipa, să se roage la Doamne Doamne. Că dacă bate echipa, nea Mircea se gândește și la mine. Nu vreau oameni lângă mine care să se țină de coconiete, între ghilimele, să nu câștige echipa. Și mi se pare corect, pentru că îmi respect oamenii cu care lucrez. Și nu doar la Iași. Peste tot pe unde am fost, întotdeauna cei din jurul meu au fost răsplătiți. Și financiar, și prin relația pe care am avut-o cu ei.

Investește într-un club după 60 de ani

Dacă vi se va propune să investiți la Poli Iași, veți accepta pe viitor?

Până la 60 de ani sunt antrenor, și de la 60 de ani încolo mă gândesc să mă implic la o echipă.

Un gând pentru fanii lui Poli Iași?

Suporterii să aibă încredere în echipă, în mine, pentru că îmi pun toată experiența pe care o am pentru a ne îndeplini obiectivele.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut o cafea de la automatul din aeroport
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut o cafea de la automatul…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie: "Vii și îți iei ce…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ!…
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile de înmormântare
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat…
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele