IMAGINEA ZILEI | Arlauskis, într-o ipostază în care nu l-ai văzut niciodată. Captură de 22 kg a portarului stelist

14 apr 2015 2484 afişări Liga 1
IMAGINEA ZILEI | Arlauskis, într-o ipostază în care nu l-ai văzut niciodată. Captură de 22 kg a portarului stelist
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Giedrius Arlaukis (27 de ani) este un pasionat al pescuitului, lucru pe care fanii echipei lui Gigi Becali nu prea îl cunosc. După meciul terminat la egalitate cu Astra, scor 0-0, din etapa trecută, portarul stelist a mers cu prietenii la o partidă de pescuit, unde să uite de faptul că ASA Târgu Mureş s-a apropiat la doar două puncte de echipa lui.


FOTO: www.fishingandhuntingtv.com

Arlauskis a petrecut doua zile la Tâncăbeşti, unde s-a întâlnit cu o captură de zile mari, un crap care a cântarit exact 21,7 kg, conform martorilor. El a fost aplaudat de familie şi prieteni. Captura lui Arlauskis s-a produs marţi dimineaţă. Portarul stelist a pescuit plantat cu trei lansete la crap şi “din mână” la şalău, după cum relatează www.fishingandhuntingtv.com.


www.fishingandhuntingtv.com

Prima trăsătura i-a adus în carlig un crap de 5-6 kilograme, pe care l-a scapat destul de aproape de mal. S-a necajit un pic, iar apoi, ajutat de Luci (managerul lacului) a repoziţionat montura, cu momeală nouă, la buza plaurului. Locul pe care a pescuit Arlauskis se numeste “Bradul”, iar momeala folosită a fost boiliesul dipuit cu aromă de belachan.

După o jumătate de ora Vlad Parfene, patronul lacului, a rupt-o la fugă înspre locul pe care pescuia stelistul la auzul veştii că acesta are o captură deosebită. Şi aşa a şi fost. Bucurie foarte mare pentru toată lumea, mai cu seamă pentru Arlauskis, soţie şi copil. Adevarat ca l-a prins…

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.