Ilie Dumitrescu: "Gigi parcă e amator, un diletant, e incredibil!". Becali n-a suportat, a pus mâna pe telefon şi i-a răspuns în direct la TV

14 mar 2019 12113 afişări Liga 1
Ilie Dumitrescu: "Gigi parcă e amator, un diletant, e incredibil!". Becali n-a suportat, a pus mâna pe telefon şi i-a răspuns în direct la TV

Gigi Becali (60 de ani) nu a putut trece peste înfrângerea cu Viitorul (1-2, pe Arena Naţională), în chiar prima etapă din play-off, şi şi-a criticat din nou fotbaliştii în direct la TV, lucru care l-a scos din sărite pe Ilie Dumitrescu. Fostul mare internaţional l-a "urecheat" pe patronul FCSB, care a simţit nevoia să-i răspundă tot în direct la TV, într-o nouă intervenţie telefonică.

Fostul internaţional crede că patronul roş-albaştrilor dă dovadă de amatorism prin abordarea pe care a ales-o.

"Eu consider că nu este momentul să spună aşa ceva. Zici că acum a intrat Gigi in fotbal, azi. Nu se poate aşa ceva, parcă e un amator, un diletant. E ceva incredibil. Eşti în luptă pentru titlu. Asta se face la sfârşit de an, după o analiză cu antrenorul. Desfiinţezi 6 jucători, dar, la un moment dat, inevitabil ai nevoie de unul. Ce înseamnă asta? Nu se poate.

Sunt prieten cu el, dar nu pot să cred că intra pe post, pentru că el a sunat, şi spune că nu sunt doar 3 jucători la care renunţă, ci sunt 6. Nu pot să cred că face aşa ceva. E echipa ta, sunt jucătorii tăi. Nu cred că ăsta e un mod de a motiva jucătorii, nu e o reţetă de a motiva jucătorii. Am crezut că a făcut progrese în multe lucruri, dar o să-i spun personal că nu poate face asta. Ce a demonstrat azi Gigi? Nu e vreo noutate că poate face ce vrea. Greşeşte enorm. Oare el nu are nicio vină în toată chestia asta?

Nu poţi să faci aşa ceva. Tu ai pus antrenor, tu ai luat jucătorii. A făcut business, o să mai facă, e singurul care a câştigat din fotbal, dar nu poţi să vorbeşti aşa de Nedelcu sau de alţii, să mături aşa cu ei în presă. Nu mi se pare corect, nu e fair. Nici Perez, nici alţi patroni din fotbal nu fac asta. L-a desfiinţat pe Stoian, l-a desfiinţat pe Matei, l-a desfiinţat pe Nedelcu. A făcut foarte mulţi bani, dar mai şi pierzi, mai ales în fotbal. Sunt momente în care mai şi greşeşti. Anderlecht ce să mai spună cu Stanciu?"
, a spus Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

Declaraţiile lui Ilie Dumitrescu l-au făcut pe Gigi Becali să pună mâna pe telefon şi să intre din nou în direct pentru a clarificat lucrurile. Latifundiarul din Pipera şi-at dat seama că are o problemă, apoi i-a promis fostului mare internaţional că va îndrepta lucrurile.

"Dacă şi Ilie mă critică, înseamnă că am o problemă. Dar să ştii, Ilie, că, de fapt, intenţia mea e să-i motivez. E posibil să greşesc. Dar nu vreau să-i distrug, nu asta e intenţia mea. Uite, ascult sfatul tău şi promit să nu mai zic nimic. O să iau hotărârile care trebuie luate la final.

Dacă ai spus tu, care eşti prea caracter, am încredere în ce spui. Că ai spus tu, promit să nu-i mai critic. Îşi promit ţie că nu-i mai critic. Să facă ce vor şi la final se trage linie. Ţin cont de ce spune Ilie"
, a precizat Becali.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.