Ilie Dumitrescu a dezvăluit cum s-a certat Dan Petrescu cu cei din "Generaţia de Aur". "A făcut o maimuţăreală din asta, proastă...Doamne, ce mi-a făcut! Ce cuvinte inferioare mi-a spus!"

8 iun 2018 15527 afişări Comentează şi tu Liga 1
Ilie Dumitrescu a dezvăluit cum s-a certat Dan Petrescu cu cei din "Generaţia de Aur". "A făcut o maimuţăreală din asta, proastă...Doamne, ce mi-a făcut! Ce cuvinte inferioare mi-a spus!"

Ilie Dumitrescu a dezvăluit un episod în care Dan Petrescu, fostul antrenor al campioanei Ligii 1 Betano, CFR, a răbufnit la adresa colegilor din "Generaţia de Aur".

"E un răsfăţat. Eu nu-l protejez deloc. Eram la Cardiff. Am mâncat la prânz, am ieşit pe nu ştiu unde, pe acolo. Eram eu, Popescu, Hagi, Stelea şi el, că nu lipsea el niciodată, trebuia să fie acolo. Şi am stat, am râs. Şi, la un moment dat am plecat l-am uitat noi pe el, a ieşit mai târziu, noi am plecat cu taxiul şi nu l-am luat. Am uitat. N-a mai vorbit cu noi câteva ore. N-a mai venit la meci cu noi, a făcut o maimuţăreală din asta, proastă. Abia la meci am mai vorbit câteva ceva. Câteva ore n-a vorbit cu nimeni", a povestit Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Dumitrescu a povestit şi un episod petrecut pe terenul de tenis, la o partidă cu Dan Petrescu: "M-a lăsat la BTT singur. Eram pe terenul 1. Lume pe acolo, pe magine. El era jucător la Chelsea atunci. Stăteam şi eu bine din punct de vedere fizic, acum nu mai pot să alerg. Am jucat tenis cu el. Am condus eu şi la un moment dat a dat o minge afară. Doamne, ce mi-a făcut! Ce cuvinte inferioare mi-a spus! 'Nu, că e bună, că m-ai furat tot meciul'. A plecat şi m-a lăsat singur pe teren acolo. Bolnav!".

"Generaţia de Aur" se va reuni Într-un amical de gală la Cluj, acolo unde va juca împotriva legendelor Barcelonei, partida urmând a avea loc la data de 16 iunie.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.