Ilie: "Demisionez! Nu pot să stau în atmosfera asta!" Să fie şi telefonul de la miezul nopţii de vină?

20 sep 2010 39 afişări Liga 1
Ilie: "Demisionez! Nu pot să stau în atmosfera asta!" Să fie şi telefonul de la miezul nopţii de vină? Ilie Dumitrescu: "Nu pot să stau în atmosfera asta! Demisionez!"

Meciul cu Astra i-a fost fatal lui Ilie Dumitrescu. Huiduitcopios de fani în finalul meciului, tehnicianul din Ghencea aabdicat şi şi-a anunţat la finalul meciului demisia din postul deantrenor al Stelei.

"Nu s-a întâmplat nimic, a fost o zi mai proastă. Amvenit să ajut echipa asta, am venit cu sufletul deschis. Eudemisionez, eu nu pot să stau într-un loc unde nu sunt dorit. Săvină cineva care este iubit, care poate să ducă mai departe ce afăcut Piţurcă. Dacă lumea nu are încredere în mine, asta e. Îimulţumesc lui Gigi. Steaua va avea un cuvânt greu de spus în acestan şi cu siguranţă va câştiga campionatul.", a spus Iliela finalul meciului, la Digisport.

Telefonul de lamiezul nopţii de vină?

Deşi tehnicianul şi-a motivat decizia ca fiind cauzată exclusivde atitudinea avută de suporteri, adevărul ar putea să fie altul.Gigi Becali a recunoscut că a încercat să îl convingă în douărânduri pe Ilie să nu îl mai folosească pe Brandan la închidere,fără succes. Astfel, în măsura în care patronul a dorit să seimplice la echipă, este posibil ca şi acest lucru să fi contat înluarea deciziei finale.

"Aseară l-am sunat pe la 12:00 pentru a-l ruga din inimăsă nu joace cu Brandan la mijloc, ci în stânga. Nu mi-a răspuns.Astăzi dimineaţă aveam o presimţire a răului. L-am sunat iar şil-am rugat cu jenă să nu joace cu Brandan la mijloc. 'Mă, pune-l peBrandan fundaş stânga sau mijlocaş stânga', l-am rugat. Nu îicerusem nimic niciodată".

Pe cine vrei în locul lui Ilie la Steaua?
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.