Îl susţine sau nu îl susţine Liviu Dragnea pe Ionuţ Lupescu? Răspunsul dat de liderul PSD. "Mi se pare ceva incalificabil!"

16 apr 2018 15374 afişări Comentează şi tu Liga 1
Îl susţine sau nu îl susţine Liviu Dragnea pe Ionuţ Lupescu? Răspunsul dat de liderul PSD. "Mi se pare ceva incalificabil!"

Liviu Dragnea a vorbit , luni, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, despre alegerile de la Federaţia Română de Fotbal, precizînd totodată că nu susţine niciun candidat pentru disputa care va avea loc miercuri, la Casa Fotbalului, de la ora 11:00.

“Eu nu am spus că îl susţin pe Ionuţ Lupescu. Eu am spus că, dacă informaţiile care mi-au fost transmise că se foloseşte o hârtie în care este semnătura mea pentru susţinerea domnului Burleanu sunt adevărate, mi se pare ceva incalificabil. Eu sper să nu fie adevărate pentru că n-am semnat aşa ceva şi nici n-aveam de gând. În rest, cred că trebuie să fie alegeri libere la FRF şi toţi cei care votează acolo trebuie să se gândească şi la noi, microbiştii, nu numai la ei.

Să se gândească, şi la suferinţele noastre şi la trăirile noastre. Şi la trăirile mele de rapidist, şi la trăirile dumneavostră şi ale altora, indiferent de ce echipă susţin. Să se gândească la ce ne dorim cu toţii de la fotbalul românesc, să avem măcar aceleaşi performanţe pe care le-a avut Generaţia de Aur, pentru că potenţial există", a declarat Liviu Dragnea, la Parlament.

Întrebat dacă nu este susţinut Ionuţ Lupescu de către PSD, în condiţiile în care au apărut în spaţiul public fotografii în care acesta apare însoţit de lideri locali ai PSD, Liviu Dragnea a afirmat: "Ştiţi cum e cu implicarea politicului? Poate după aceste alegeri discutăm despre implicarea unor instituţii în vechile alegeri de la Federaţie. Lăsaţi-o cu implicarea politicului, e ca şi cum unii au voie să se întâlnească, alţii, nu. Liderii noştri din teritoriu nu au voie să se întâlnească? Foarte bine fac", a declarat Dragnea.

Într-un interviu publicat azi de Gazeta Sporturilor, Liviu Dragnea a fost chestionat dacă a discutat cu Ionuţ Lupescu sau cu actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, despre alegerile ce vor avea loc miercuri, 18 aprilie. "Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuţ Lupescu. A fost singurul care m-a căutat acum o lună şi jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, şi mi-a spus despre intenţia sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui şi i-am spus că dacă va fi ales preşedinte al federaţiei, atunci va avea toată susţinerea mea. Nu pot să spun că susţin pe cineva pentru că nu ar fi corect din partea mea, dar dacă aş fi acolo ştiu cum ar trebui să votez...V-am spus că singurul om cu care am discutat este Ionuţ Lupescu. Este nevoie de o schimbare profundă în modul de abordare a fotbalului de către noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal. Mi-aş dori ca viitoarea conducere a FRF să reuşească să ne reaprindă, nouă, microbiştilor, speranţa".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.