Îl mai recunoaşteţi? Cristi Pulhac, transformare radicală. "Au trecut patru luni de când am plecat de acasă, unele foarte grele" | FOTO

17 dec 2018 24271 afişări Liga 1
Îl mai recunoaşteţi? Cristi Pulhac, transformare radicală. "Au trecut patru luni de când am plecat de acasă, unele foarte grele" | FOTO

Fostul fundaş al lui Dinamo, Cristi Pulhac, 34 de ani, s-a retras, ultima oară fiind la Academia Clinceni, şi acum a participat la un show tv. A rezistat patru luni la Exatlon, timp în care a afişat un cu totul alt look faţă de cel pe care-l ştiau fanii fotbalului.

"Sunt acasă! M-am gândit la acest moment pe toată durata concursului şi mai ales în zilele când eram la baracă, visam la căldura casei mele. Nu îmi vine să cred, nici acum, că au trecut patru luni de când am plecat de acasă. Patru luni foarte grele, dar o experienţa unică şi de neuitat, de care sunt mândru că am putut să o duc până la capăt. Am citit o parte dintre mesajele voastre şi sunt impresionat de căldura voastră, de felul în care m-aţi primit şi m-ati sustinut pe parcursul competiţiei, nu m-am aşteptat să am aşa un număr mare de susţinători şi oameni care mă iubesc.

Cu toate acestea, au fost multe momente în competiţie când am simţit energia voastră pozitivă, pe care mi-aţi transmis-o şi cred că lucrul asta m-a făcut să merg mai departe şi să fiu mai puternic. Vă mulţumesc!!!! Al vostru 'Conte'", a anunţat Cristi Pulhac pe reţelele sociale, mesajul apărătorului care a câştigat titluri, Cupe şi Supercupe alături de Dinamo, fiind însoţit de o fotografie sugestivă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.