Gigi Becali, criticat în direct: "Hai să-ţi spun ce cred eu. Gigi, hai să te întreb ceva". Tema de discuţie lansată de Basarab Panduru

18 dec 2018 6682 afişări Liga 1
Gigi Becali, criticat în direct: "Hai să-ţi spun ce cred eu. Gigi, hai să te întreb ceva". Tema de discuţie lansată de Basarab Panduru

Basarab Panduru critică modul în care Gigi Becali face transferuri la FCSB. E de părere că mutările sunt realizate fără o analiză amănunţită a fotbaliştilor şi îl dă ca exemplu pe unul dintre cei vizaţi de un transfer.

Andrei Burcă este văzut ca fiind viitorul fundaş central al FCSB-ului, dar Panduru crede că fotbalistul Botoşaniului este mai slab decât Planic şi Bălaşa, pe care Becali i-a criticat periodic. ”Hai să-ţi spun ce cred eu. Tu, Gigi Becali, spui că Bălaşa e cel mai slab fundaş pe care l-a avut FCSB-ul de mult timp. Tot tu spui că Planici nu e chiar atât de bun pe cât credeai. Păi Burcă cam pe unde e? E mai bun decât Planici? Nu! Păi, aduci altul care e sub Planici? Nu trebuie să aduci ceva mai bun decât el? Hai să vă mai întreb ceva. Ce fundaş central e mai bun decât Planici la noi şi poate fi cumpărat? Nu prea găseşti", a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Analistul TV a avut un mesaj şi pentru moldoveni. Spune că abordarea lor a fost una neprofesionistă în momentul comparaţiei dintre Burcă şi Iulian Cristea, fundaşul Gazului Metan, vizat şi el de un transfer la FCSB. ”Nu mi-a plăcut nici când i-am auzit pe cei de la Botoşani când au făcut comparaţii cu alţi fotbalişti doriţi de Becali. Da, e vorba de Cristea. Au spus ‘Luaţi-l pe Burcă, că e mai bun decât Cristea’”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.