Galeria dinamovistă a răbufnit! "Rednic nu e Dumnezeu." Pe cine cer la echipă: "Garantăm noi pentru mutarea asta" + Ce au vrut să le facă jucătorilor la sosirea în Bucureşti

2 nov 2018 18091 afişări Liga 1
Galeria dinamovistă a răbufnit! "Rednic nu e Dumnezeu." Pe cine cer la echipă: "Garantăm noi pentru mutarea asta" + Ce au vrut să le facă jucătorilor la sosirea în Bucureşti

Dinamo a fost eliminată joi în "optimile" Cupei României de AFK Csikszereda, din Liga a 3-a, în urma loviturilor de departajare (scor 5-6), după ce, în 120 de minute de joc, scorul fusese egal, 3-3 (0-0 la pauză, 2-2 la sfârşitul primelor 90 de minute). Gicu Grozav a ratat penalty-ul ce putea califica trupa din Ştefan cel Mare. După acest eşec, galeria "câinilor" a răbufnit şi a emis un comunicat.

"SAT FĂRĂ CÂINI

Să facem curăţenie Luană (n.red. - pe fiica-impresar a lui Rednic o cheamă Luana)! Dar nu cu orice preţ.

În momentul ăsta nu avem decât o singură soluţie: Să mergem pe mâna lui Mircea Rednic.

Dar trebuie să înţelegem că Rednic NU este Dumnezeu. Şi asta trebuie să înţeleagă si el.

Pentru noi Dinamo e dragoste nebună. Dar noi suntem singurii care nu cântăresc pasiunea asta prin prisma calculelor mercantile.

Pentru toţi ceilalţi Dinamo şi fotbalul reprezintă O AFACERE.

Dacă aş fi în locul lui Rednic, mi-aş dori să fiu factorul principal de decizie din club. Pentru afacere aşa ar fi cel mai bine. Niciun alt filtru între Dinamo şi universul exterior. Mai sunt oameni prin birourile de la RIN, dar nu sunt oameni formaţi în fotbal. O recunosc şi ei.

Singurul care ştie fotbal şi care are un cuvânt de spus este antrenorul. Cel care ar fi vrut chiar să cumpere Dinamo. Ne încântă ideea asta. Poate într-o zi se va materializa.

Până atunci e greu să fii Alfa şi Omega, începutul şi sfârşitul. Dar tocmai de sfârşitul ăsta mă tem. Acel moment când lucrurile nu mai merg şi se ajunge la despărţire.

Ne dorim ca Rednic să rămână aici cât mai mult şi sunt convins că el este omul cu care poate începe renaşterea lui Dinamo. Dar ştim că în România antrenorii n-au soarta lui Arsene Wenger sau a lui Alex Ferguson. Ori sunt prea buni, au rezultate şi pleacă la mai bine, ori n-au rezultate şi sunt daţi afară.

Dacă totul atârnă de un singur om, totul se termină odată cu plecarea lui. Mai ales dacă e genul care îşi ia jucăriile şi pleacă. Pentru că sunt jucăriile aduse de el. Şi pentru că Clubul trebuie să simtă cum e fără el.

Pentru afacere câteodată e mai bine aşa. Un singur om care centrează, un singur om care dă cu capul, un singur om care răspunde. Asta nu înseamnă că e cel mai bine şi pentru echipă. Şi ATENŢIE: aşa nu e bine nici chiar pentru Mircea Rednic! Antrenorul are nevoie de cineva care să absoarbă toate tensiunile din jurul echipei. Altfel la un moment dat va ceda. Şi noi iar va trebui s-o luăm de la capăt, adică de jos.

Apelul nostru către Mircea Rednic este să-l accepte, să-l ceară lângă el pe Florin Prunea. Garantăm noi pentru mutarea asta. Avem nevoie de acest om lângă echipă. Este dinamovist. A demonstrat asta indiferent unde s-a aflat. Şi-a asumat statutul de dinamovist declarat, chiar dacă a avut de pierdut din asta, în timp ce alţii au preferat să rămână ”diplomaţi” cu gândul că... nu se ştie pe unde-i poartă viaţa.

(Asta apreciem şi la Rednic. N-am uitat niciodată că în timp ce era la Rapid, fiind invitat la o aniversare a lui Dinamo, a preferat să-şi pună tot Giuleştiul în cap decât să se dezică de sângele alb-roşu.)

Avem nevoie de Prunea cu atât mai mult cu cât patronul echipei preferă să stea departe de stadion şi de echipă.

Apelul nostru este şi către Ionuţ Negoiţă: Dinamo are nevoie de Florin Prunea, de experienţa lui, de răutatea lui atunci când trebuie să apere interesele Clubului! Antrenorul nu trebuie să-şi consume energiile, timpul şi nervii în discuţii cu contestatarii, cu criticii, cu cârcotaşii.

Domnule Negoiţă, însăşi Afacerea Dinamo are nevoie de Prunea!

Nu ne trebuie niciun play-off în momentul ăsta. Dar am ajuns sat fără câini.

Florine, hai odată ACASĂ! Pune-ţi cravata aia roşie şi vino până nu e prea târziu!

PS: N-am dormit în noaptea asta. Ne gândeam să întâmpinăm autocarul echipei la sosire.

Să-i trimitem pe unii jucători înapoi pe jos la Miercurea Ciuc. Poate n-a fluierat încă arbitrul şi le dă mingea să mai bată câteva penalty-uri", se arată în comunicatul celor din PCH.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.