FOTO Viaţa strălucitoare a lui Ţucudean: bani, maşini şi o iubită frumoasă. Cum şi-a ajutat atacantul, financiar, colegii

14 ian 2014 16005 afişări Liga 1
FOTO Viaţa strălucitoare a lui Ţucudean: bani, maşini şi o iubită frumoasă. Cum şi-a ajutat atacantul, financiar, colegii

Planul de redresare financiară a lui Dinamo, stabilit de Ionuţ Negoiţă şi de Constantin Anghelache, a "lovit" aproape pe toată lumea din Ştefan cel Mare. Salarii micşorate, vânzarea celor mai valoroşi jucători (Curtean şi Luchin), transferuri cât mai ieftine sau gratis şi evitarea antrenamentelor în baza din "Groapă", din cauza datoriilor către CS Dinamo, sunt cele mai elocvente exemple. Un singur om nu este afectat de "recesiunea roş-albă": George Ţucudean.

Parcarea lui Dinamo aducea cu un show-room auto de lux, când Ţucudean îşi parca Ferrari-ul lângă Lamborghini-ul fostului "câine" Alvarez

Este iubit de toţi dinamoviştii din club

Arădeanul, împrumutat de Standard Liege în "haită", provine dintr-o familie cu o situaţie financiară excelentă. Tatăl şi bunicul lui George au strâns o avere de aproximativ 80 de milioane de euro. Aşa cum era de aşteptat, "Ţucu" este răsfăţatul rudelor. Jucătorul de 22 de ani a primit maşini dintre cele mai scumpe, a mers în vacanţă în destinaţii exotice şi a fost premiat, în bani, la fiecare reuşită din fotbal. Dincolo de aceste aspecte, care îi fac viaţa strălucitoare lui Ţucudean, tânărul este şi un fotbalist apreciat. A devenit principalul atacant al lui Dinamo, dar este şi unul dintre cei mai iubiţi jucători de către colegi. George a câştigat şi respectul angajaţilor din club, pe care i-a premiat financiar, atunci când oficialii "uitau" acest lucru.

Ţucudean şi sora lui Miriam s-au plimbat cu Harley Davidson-ul făcut cadou de familie

Bunicul i-a luat maşină mai "şmecheră" decât a lui Borcea

Povestea lui Ţucudean la Dinamo a început în iarna lui 2011, când a impresionat chiar de la venire. Bunicul lui, Gheorghe Cosma, a avut ambiţia de a-l trimite la Bucureşti, aşa cum li s-a lăudat apropiaţilor, cu o maşină mai "şmecheră" decât a lui Borcea, acţionar la Dinamo, la vremea respectivă. George conducea un Audi R8, în valoare de 150.000 de euro, faţă de şeful său, care avea un Audi A8, de "numai" 100.000 de euro. Bunicul lui George este omul care a făcut cei mai mulţi bani în familie, din afaceri cu mobilă exportată.

"Parcul auto" al dinamovistului este realmente impresionant şi poate rivaliza cu al lui Ion Ţiriac sau cu al omului american de televiziune, Jay Leno. Chiar la finalul lunii decembrie, după meciul de la Vaslui, jucătorul a primit de la bunic un Range Rover, în valoare de 70.000 de euro. N-a trebuit decât să marcheze un gol în acel joc. În total, bolizii lui Ţucudean valorează peste 600.000 de euro. Iată care sunt maşinile din garajul fotbalistului:

Ferrari 458 = 200.000 euro

Porsche Panamera = 130.000 euro

Audi R8 =150.000 euro  

BMW X6 = 80.000 euro

Range Rover = 70.000 euro

# Ţucudean mai deţine şi o motocicletă Harley Davidson în valoare de 20.000 de euro

De altfel, bunicul elevului lui Stoican este şi cel mai mare critic al jucătorului. Chiar dacă îl răsfaţă cu bani şi cu maşini, Gheorghe Cosma îl şi amendează pe nepotul său. George este premiat cu 200 de euro la fiecare gol marcat, dar este şi amendat cu 50 euro la fiecare "galben" primit sau chiar prima este anulată dacă atacantul vede "roşu" în respectivul meci.

Latura sensibilă a "vârfului"

Ţucudean şi-a ajutat mai mulţi colegi cu bani şi cu diferite articole sportive. Fotbalistul n-a dorit să se afle aceste lucruri, însă diverse surse din Ştefan cel Mare au dezvăluit actele de "caritate" ale arădeanului. Anul trecut, înainte să plece în Belgia, ca să semneze cu Standard, "Ţucu" le-a dat colegilor, în vestiar, 5000 de euro, pe care să-i împartă între ei. Anul acesta,lui Ionuţ Nedelcearu, 17 ani, George i-a dăruit trei perechi de ghete de fotbal. Unui angajat al clubului i-a făcut cadou chiar o maşină Jaguar, model mai vechi, pe care, iniţial, a cerut 3000 de euro, însă, în cele din urmă, n-a mai pretins niciun ban. De curând, după ce Ionuţ Negoiţă a ieşit din vestiar, în urma unui discurs în care a cerut ca echipa să facă un anumit număr de puncte pentru a "veni" cu salariile la zi, jucătorul a făcut o promisiune şocantă colegilor: "Vă plătesc eu salariile, dacă nu facem punctele, iar Dinamo vă lasă cu ochii în soare".

Anamaria Tuduran şi jucătorul lui Dinamo au o relaţie de aproximativ patru ani

Iubită din oraşul natal

Ţucudean are o relaţie de aproape patru ani cu o brunetă foarte frumoasă, de 21 de ani, pe nume Anamaria Tuduran. Fata l-a însoţit pe fotbalist şi la Liege, câtă vreme "vârful" a evoluat la Standard, şi locuieşte acum cu dinamovistul la Bucureşti. În afara ipostazelor în care este "prins" la volanul bolizilor, prin oraş, atacantul nu este un "client" al tabloidelor. Ataşamentul faţă de familie şi l-a demonstrat şi la meciuri. Au existat mai multe ocazii în care George a afişat pe sub tricoul de joc mesajul "Pentru Miriam", adică îi dedica golul surorii lui.

Ţucudean şi iubita îşi fac aproape toate concediile în Republica Dominicană

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.