Fotbaliştii protestează şi ei! "Vrem autostradă în Moldova!". Dorin Goian, Andrei Cristea şi Flavius Stoican întrerup activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00: "Întrerupem şi noi antrenamentul, pentru autostradă. Mă retrag la vestiar"

6 mar 2019 17700 afişări Liga 1
Fotbaliştii protestează şi ei! "Vrem autostradă în Moldova!". Dorin Goian, Andrei Cristea şi Flavius Stoican întrerup activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00: "Întrerupem şi noi antrenamentul, pentru autostradă. Mă retrag la vestiar"

Gestul omului de afaceri sucevean Ştefan Mandachi de a suspenda activitatea firmelor sale timp de 15 minute, pe data de 15 martie, la ora 15.00, în tentativa de a sensibiliza Guvernul să construiască autostrăzi, a avut impact şi în lumea fotbalului.

Provocat să facă acest, fostul internaţional Dorin Goian, în prezent antrenor la echipa din Liga 3 Bucovina Rădăuţi, a răspuns pozitiv şi i-a provocat la rândul său pe foştii colegi de la Steaua, George Ogăraru, Florin Lovin şi Andrei Cristea.

”Am răspuns pozitiv provocării primite de la Andrei Mandachi aşa că pe 15 martie, ora 15 (vom fi în drum spre Buzău pentru jocul din deplasare contra Metalului), atât eu, cât şi întreg colectivul CSM Bucovina Rădăuţi, ne vom opri din drum şi pentru 15 minute autocarul echipei va staţiona cu avariile în funcţiune. Lansez mai departe această provocare către 3 foşti coechipieri ai echipei Steaua Bucureşti şi actuali prieteni: George Ogăraru, Andrei Cristea şi Florin Lovin”, a scris Dorin Goian pe contul său de Facebook.

Andrei Cristea: ”Accept şi eu provocarea. Dacă voi fi în antrenament, voi sta 15 minute în vestiar. Îi provoc pe Mateiu, Kelic şi Dimitrov să facă acelaşi lucru”

Contactat de ProSport, atacantul echipei U Craiova, Andrei Cristea, a declarat că acceptă provocarea primită din partea prietenului său Dorin Goian.

”Sunt băcăuan, sunt moldovean şi îmi doresc şi eu o autostradă care să lege Moldova de Tg. Mureş. Accept şi eu această provocare din partea lui Dorin Goian. Acum să vedem ce vom face atunci, pe 15 martie. Dacă vom fi la antrenament, voi sta 15 minute în vestiar, în semn de protest. La rândul meu, îi provoc pe colegii mei Mateiu, Kelic şi Dimitrov să facă acelaşi lucru. Să stea şi ei în vestiar, pentru a trage un semnal de alarmă”, a declarat Andrei Cristea.

Flavius Stoican: ”Pentru autostradă, întrerupem şi noi antrenamentul”

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Flavius Stoican, a acceptat să se alăture acestui protest şi a declarat că va întrerupe antrenamentul timp de 15 minute.

”Dacă e pentru autostradă, o facem şi noi. Şi eu, şi clubul Poli Iaşi. Întrerupem antrenamentul pentru 15 minute. Numai să nu avem meci. Dacă vom avea antrenament, ne oprim 15 minute şi nu facem nimic. Avem nevoie de autostradă. Cred că este o metodă bună prin care se atrage atenţia autorităţilor că este nevoie de mai multă implicare în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii, mai ales în zona de nord a ţării”, a declarat Stoican, care a lansat la rândul său provocarea pentru alţi trei foşti fotbalişti: ”Lansez şi eu provocarea lui Eugen Trică, Cosmin Bărcăuan şi Claudiu Niculescu. Să se alăture şi ei acestei campanii”.

Provocarea lansată de afaceristul sucevean Ştefan Mandachi, cel care a construit din propriii bani primul metru de autostradă din Moldova:

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.