Florentin Petre s-a retras printre aplauze! A sărutat iarba din Ştefan cel Mare: "E gazon sacru pentru mine"

18 mai 2011 1986 afişări Comentează şi tu Liga 1
Florentin Petre s-a retras printre aplauze! A sărutat iarba din Ştefan cel Mare: "E gazon sacru pentru mine" S-a retras printre aplauze

"Florin Petre, ole!" Aşa a început meciul cuVictoria Brăneşti de luni seară. Şi pe aceleaşi acorduri s-a şiterminat.

Tot la final, mijlocaşul flutura un steag în faţa Peluzei "CătălinHîldan", asta în timp ce fotbaliştii lui Dinamo aşteptau liniştiţiîn spatele lui să le vină rândul. După un tur al arenei, de fapt obaie de aplauze, mijlocaşul a părăsit pentru ultima oară gazonul.Primul pas pe tartanul din "Groapă" l-a întors însă. A revenit peiarbă, s-a aşezat în genunchi şi a sărutat suprafaţa de joc."Este gazon sacru pentru mine", a spusfotbalistul, care apoi şi-a impus să nu plângă. "Vreau săpar şi eu bărbat, lacrimile o să le vărs acasă, nu în faţapresei".

"Să batăPetre penalty-ul!"

Şi n-a fost singurul moment emoţionant al serii. În momentul încare Brăneştiul a primit penalty, peluza a cerut ca lovitura depedeapsă să fie executată de acelaşi: "Florin Petre, ole". Înainteameciului, Cornel Dinu l-a premiat pentru cariera sa în "Ştefan celMare", iar apoi administratorul delegat a plecat în lojă alături dePatrick, fiul lui Petre. Mai rapid, puştiul a ajuns primul în faţauşii, s-a oprit, a deschis uşa şi nu a intrat decât după"Mister".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.