FCSB şi-a făcut siglă nouă, dar magazinul oficial vinde în continuare echipament cu emblema originală

14 ian 2015 5539 afişări Liga 1
FCSB şi-a  făcut siglă nouă, dar magazinul oficial vinde în continuare echipament cu emblema originală
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Decizia dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind interzicerea utilizării siglei de către Fotbal Club Steaua a stârnit o adevărată nebunie în Ghencea.

Numele echipei n-a mai fost afişat pe tabelă la meciul cu CSMS Iaşi, pe echipament emblema a fost acoperită cu leucoplast, iar echipamentul tradiţional în culorile roşu şi albastru a fost băgat la naftalină. Totul la ordinul lui Gigi Becali de a nu oferi Clubului Sportiv al Armatei, deţinătorul siglei, posibilitatea de a cere despăgubiri.

Un singur magazin a continuat să comercializeze sigla în "războiul rece" 

Totuşi, în tot acest timp, cine a vrut să-şi cumpere tricouri, şorturi, fulare cu Steaua şi cu emblema tradiţională a echipei campioane a putut să o facă fără probleme, atât online cât şi la magazinul oficial din Piaţa Drumul Taberei. Unul dintre vânzătorii care răspunde la numărul afişat pe site-ul www.magazinsteaua.ro a dat asigurări că produsele comandate sunt exact cele din imagine, cu numele sponsorului şi emblema binecunoscută. Un tricou original costă 499,99 lei, iar preţul unui tricou replică (tot cu sigla pe piept) porneşte de la 149,99 lei. “În ciuda scandalului, tricoul îl primesc tot cu sigla originală?”, a fost întrebarea care i s-a pus vânzătorului. Acesta a confirmat că nu va fi niciun fel de problemă. În schimb, pe site-ul www.suportersteaua.ro, magazinul online care aparţine Peluzei Nord, pagina e “închisă” pentru că “Suntem în vacanţă”. Însă cum joi Clubul Sportiv al Armatei şi Fotbal Club se vor întâlni pentru a se pune de accord asupra utilizării siglei, “vacanţa” care s-a prelungit peste magazinele fanilor va lua şi ea sfârşit.    

  

 

  

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.