FCSB, atacată furibund! Becali, acuzat că se autodistruge: "Nu faci aşa ceva niciodată, e impardonabil! Am închis TV-ul când am văzut"

10 apr 2019 5782 afişări Liga 1
FCSB, atacată furibund! Becali, acuzat că se autodistruge: "Nu faci aşa ceva niciodată, e impardonabil! Am închis TV-ul când am văzut"

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a comentat în termeni critici ce s-a întâmplat cu Olimpiu Moruţan (19 ani) la meciul FCSB - Sepsi (2-0, pe Arena Naţională). Omul de afaceri nu este de acord cu modul în care oficialii vicecampioanei procedează în cazul tânărului fotbalist, pe care Gigi Becali speră să scoată milioane de euro, şi a lansat săgeţi în legătură cu tratamentul de care are parte "wonderkid-ul" lansat în Liga 1 de FC Botoşani.

Olimpiu Moruţan a fost protagonist în mod negativ al meciului FCSB - Sepsi 2-0. Tânărul fotbalist a fost introdus pe teren în minutul 18, în locul lui Mihai Pintilii, şi a fost scos de Mihai Teja la pauză, când a fost înlocuit cu Florinel Coman, care a marcat şi a scos un penalty pentru FCSB. E a doua oară când Moruţan păţeşte asta în acest sezon. Prima dată s-a întâmplat la ultimul meci din 2018 al FCSB, când vicecampioana a pierdut 2-0 în faţa CFR-ului, pe teren propriu.

"M-am uitat la meciul asta şi m-am întristat teribil din cauza situaţiei lui Moruţan pentru că îl pune unde nu trebuie şi parcă sunt împotriva lui. Pur şi simplu sunt împotriva acestui copil care este un foarte bun fotbalist. Bine, antrenorul o să spună că l-a introdus pe Coman şi i-a salvat meciul. Nu are de unde să ştie că nu-l salva şi Morutan. El are o cu totul altă poziţie în teren. Mai bine nu-l bagi, dacă vrei să-l creşti pe copil, să dezvolţi un fotbalist pentru binele echipei, nu faci aşa ceva. Niciodată!

Un antrenor în vedere mult mai multe lucruri, în afară de câştigarea celor 3 puncte. Cum le câştigă, cum pregăteşte echipa pentru viitor. Nu contează să câştigi un meci astăzi, dacă echipa este moartă peste câteva luni. Un antrenor bun are o construcţie mult mai solidă. Oferă stabilitate, crează o baza şi apoi vin rezultatele. Şi eu sunt absolut convins că FCSB poate să aibă şi rezultate, să-şi asigure şi viitorul. Nu pierdea acest meci, trebuia schimbat altcineva şi Morutan să rămână pe teren. FCSB nu pierdea acest meci cu Morutan pe teren şi punând pe Coman în locul altcuiva.

Este o greşeală impardonabilă pentru antrenor, e făcută că şi cum ar fi din răutate. Eu am închis televizorul când am văzut. Nu mă uităm la meci pentru Morutan, voiam să văd partida, însă când am văzut că e schimbat Morutan la pauză, am oprit televizorul."
, a spus Valeriu Iftime, conform sport.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.