EXCLUSIV | Un oficial al lui U Cluj lămureşte situaţia echipei: “Nu s-a discutat de Patriţiu Abrudan, pe Dani Coman şi Costel Enache i-am dorit foarte mult, dar au ales alte proiecte. Nu căutăm manager sportiv în locul lui Sabău”

17 iun 2019 4684 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Un oficial al lui U Cluj lămureşte situaţia echipei: “Nu s-a discutat de Patriţiu Abrudan, pe Dani Coman şi Costel Enache i-am dorit foarte mult, dar au ales alte proiecte. Nu căutăm manager sportiv în locul lui Sabău” Foto Paul URSACHI - Mediafax

Universitatea Cluj se reorganizează pentru noul sezon, iar unul dintre oficiali vine cu lămuriri, despre ultimele negocieri şi schimbări la echipă.

Una dintre precizări se referă la demisia lui Ioan Ovidiu Sabău, care este exclus să se întoarcă pe postul de manager sportiv. Se pare şi că zvonurile privind numirea lui Patriţiu Abrudan nu sunt adevărate. “Domnul Sabău şi-a asumat vina şi a spus că nu mai continuă. Nu ştiu dacă este necesar acum să vină un alt director sportiv. În privinţa lui Patriţiu Abrudan, nu s-a discutat în Comitetul Director aşa ceva. Nu înseamnă că nu ne-am dori, dar nu s-a discutat“, a preciziat un oficial al Universităţii Cluj.

“Pe Dani Coman l-am dorit foarte mult”

U Cluj i-a dorit din această vară şi pe Dani Coman şi Costel Enache. Primul a preferat să rămână la Astra, iar al doilea a acceptat oferta de la Hermannstadt. “Pe Dani Coman l-am dorit foarte mult, dar ne-a comunicat că rămâne la Astra. Nu s-a pus problema să se plângă de lipsa bazei de pregătire, chiar avem o bază cum nu există la multe echipe de Liga 1. L-am vrut şi pe Costel Enache, dar acesta a acceptat un alt proiect. Discutăm cu alţi antrenori şi ne bucurăm că proiectul atrage mulţi antrenori care vor să vină şi asta înseamnă că s-a lucrat bine până acum”, a specificat oficialul lui U Cluj.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.