EXCLUSIV Narcis Răducan, director sportiv la Steaua!

3 oct 2010 214 afişări Comentează şi tu Liga 1
EXCLUSIV Narcis Răducan, director sportiv la Steaua! EXCLUSIV Narcis Răducan, director sportiv la Steaua!

Gigi Becali a anunţat, în urmă cu o săptămână, după cetratativele cu MM Stoica au picat, că îl doreşte pe Narcis Răducanla Steaua. "Cred că Narcis Răducan va fi la Steaua, exactpe postul pe care voiam să-l aducem pe Stoica. Zilele astea o săvorbim, a fost o idee, n-am vorbit încă", a declara atunciBecali.

Chiar dacă iniţial a fost tentat să refuze ofertalatifundiarului, din cauza presiunii care există în Ghencea, NarcisRăducan a acceptat în cele din urmă să vină la clubul roş-albastru,unde va ocupa funcţia de director sportiv.

Narcis Răducan a demisionat din funcţia de director sportiv alUnirii Urziceni pe 14 august şi a mai fost dorit de Rapid şi FCVaslui. Cel care a insistat pentru aducerea fostului oficial alialomiţenilor în Giuleşti a fost chiar preşedintele Dinu Gheorghe,care i-a oferit acelaşi post pe care îl avea la actualavicecampioană a României, însă tratativele nu au fostfinalizate.

"Steaua nu poate firefuzată, iar Narcis Răducan nu a fost greu de convins. Narcis esteun caracter uriaş şi un profesionist desăvâşit, iar când pasiuneaşi dragostea se unesc iese un lucru minunat", aspus Gigi Becali după meciul cu Sportul.Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.