EXCLUSIV - Mulţescu a descoperit o adevărată perlă: un camerunez care poate juca pe ambele benzi! "E gata să semneze"

15 iun 2013 17970 afişări Liga 1
EXCLUSIV - Mulţescu a descoperit o adevărată perlă: un camerunez care poate juca pe ambele benzi! "E gata să semneze"

UPDATE

Ultimele şedinţe de pregătire aproape au convins conducerea tehnică a lui Dnamo că fotbalistul Collins Fai are calităţile necesare pentru a se alătura lotului lui Mulţescu.

Collins este un jucător pe placul conducerii tehnice a lui Dinamo. Cel mai probabil se va ajunge la un acord şi jucătorul va semna un contract cu alb-roşii
Cristian Hossu, reprezentantul jucătorului

În următoarele zile se va lua o decizie în cazul lui Collins Fai, însă momentan toate indiciile conduc către semnarea unei înţelegeri între jucător şi clubul Dinamo.


Trialurile organizate de Dinamo încep să dea roade. Astăzi, Mulţescu a testat o serie de jucători, printre care şi Florentin Matei, însă alt fotbalist a atras atenţia tuturor.

Collins Fai (foto), un camerunez de 21 de ani, are şanse mari să semneze cu Dinamo, după evoluţia avută. De altfel, staff-ul tehnic al "câinilor" fusese impresionat de tânărul de culoare încă de la trialul precedent, când Fai a fost de asemenea printre cei mai buni.

La finalul testelor, Mulţescu i-a transmis acestuia să efectueze vizita medicală, astfel că, dacă medicii vor constata că jucătorul nu are probleme fizice, tratativele vor intra în linie dreaptă.

Folosit fundaş dreapta, Fai este polivalent, putând la fel de bine să acopere banda stângă. De altfel, el loveşte mingea excelent cu ambele picioare. Calităţile care l-au impresionat pe Mulţescu au fost viteza fantastică pe care o dezvoltă camerunezul şi disponibilitatea la efort. El a urcat în dese rânduri în atac, a luat acţiuni pe cont propriu şi nu s-a temut să dribleze. Singurul inconvenient la prima vedere în ceea ce îl priveşte este legat de înălţimea lui, Fai având doar 167 cm.

14 ani şi 8 luni avea Fai când a debutat la prima echipă s lui FC Bamenda, echipa care l-a descoperit

2009 - anul în care a fost desemnat cel mai bun fundaş din Camerun. Un an mai târziu, Fai a participat alături de naţionala "leilor neîmblânziţi" la Campionatul Mondial Under 20

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.