EXCLUSIV | Jucătorul dorit neapărat de Becali are un mesaj clar: "Acolo m-aş putea arăta în ochii lumii". Cum ajunge la FCSB şi aroganţa cu zâmbetul pe buze la adresa lui Paul Pogba: “Să-mi dea sfaturi? Eu îi dădeam lui sfaturi”

5 ian 2019 9196 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Jucătorul dorit neapărat de Becali are un mesaj clar: "Acolo m-aş putea arăta în ochii lumii". Cum ajunge la FCSB şi aroganţa cu zâmbetul pe buze la adresa lui Paul Pogba: “Să-mi dea sfaturi? Eu îi dădeam lui sfaturi”

Cu opt goluri marcate în actualul sezon, Ibrahima Tandia este pe locul cinci în clasamentul marcatorilor din Liga 1. Vedeta lui Sepsi se află în sfera de interes a celor de la FCSB, care l-ar dori din această iarnă, doar că suma vehiculată dinspre conducerea celor de la Sepsi este una mare. Oficialii din Sfântul Gheorghe şi-ar dori cel puţin 500.000 de euro pentru a-l ceda pe francezul cu părinţi din Mali. Jucătorul a vorbit în premieră despre interesul manifestat de FCSB şi crede că i-ar putea convinge pe cei de la Sepsi să-l lase să plece, dacă i se va propune un contract.

“Nu am vorbit cu nimeni de la FCSB. Este un club mare din România şi o mulţime de jucători visează să joace acolo. Este un club unde m-aş putea arăta în ochii lumii. Dacă aş vrea să merg acolo, ar înţelege (n.r. preşedintele), dar acum sunt la Sepsi şi mă simt bine”, spune fotbalistul de 25 de ani, care visează să joace în cea mai tare competiţie inter-clubuluri. “Cel mai bine pentru mine ar fi să joc în Champions League”, spune Tandia.

Se întâlneşte cu Pogba în week-end

Ibrahima Tandia are o relaţie de prietenie cu Paul Pogba, vedeta lui Manchester United şi a naţionalei Franţei. Cei doi se cunosc din perioada junioratului, când erau colegi la naţionalele de juniori. Fotbalistul lui Sepsi spune că nu i-a cerut sfaturi lui Pogba despre ce să facă în viitor şi se amuză, spunând că el îi oferea sfaturi mijlocaşului ajuns cel mai scump transfer din istoria fotbalului când a fost cumpărat de United de la Juventus: “Da, ne vom întâlni în week-end, la Paris, alături de un alt jucător cu care am jucat. Este prietenul meu, dar nu vorbim în fiecare zi. Nu mi-a dat sfaturi. Îmi doreşte mult noroc. Eu sunt cel care îi dădea sfaturi înainte (râde). I-am spus că ne vom întâlni în Champions League”, mai povesteşte Tandia.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.