EXCLUSIV | ”E ca şi cum ţi-ar da cu cărămida în cap. E ca şi cum Jordan ar fi fost rezervă la Chicago Bulls”. Dică, tras la răspundere pentru nefolosirea celui mai bun fotbalist

22 aug 2018 15980 afişări Liga 1
EXCLUSIV | ”E ca şi cum ţi-ar da cu cărămida în cap. E ca şi cum Jordan ar fi fost rezervă la Chicago Bulls”. Dică, tras la răspundere pentru nefolosirea celui mai bun fotbalist

Nana Falemi, fostul mijlocaş al Stelei de la începutul anilor 2000, a declarat, la ProSport Live, că situaţia lui Filipe Teixeira de la echipă este una nedreaptă. El consideră că portughezul este cel mai bun fotbalist din echipa lui Dică şi trebuie să fie titular meci de meci.

La cei 37 de ani ai săi, Filipe Teixeira continuă să impresioneze Liga 1 Betano cu evoluţiile sale. Vârsta nu stă în calea prestaţiilor apreciabile şi reuşeşte să se facă remarcat de fiecare dată. În ultima perioadă, portughezul a fost mai mult rezervă, în faţa lui fiind preferaţi jucători tineri care, din declaraţiile patronului, vor aduce zeci de milionae de euro clubului.

În direct la ProSport Live, Nana Falemi a amendat modul în care Nicolae Dică gestionează situaţia acestuia. El crede că Teixeira trebuie să fie titular meci de meci, pentru că aduce un plus vizibil jocului echipei.

Teixeira e cel mai bun mijlocaş din ţară în ultimii 30 de metri. Face diferenţa în orice situaţie, trebuie folosit în spatele vârfului. Dacă îl foloseşti în bandă, trebuie să coboare foarte mult. Când este utilizat creşte valoarea echipei, iar randamentul scade când nu îl foloseşti. E nedrept să îl laşi pe bancă. A demonstrat că merită să joace. E ca şi cum Jordan ar fi fost rezervă la Chicago Bulls. La un moment dat devine lipsă de respect nefolosirea lui, simţi că îţi dă cu cărămida în cap”, a declarat Nana Falemi la ProSport Live.

Dică şi Falemi au fost colegi la FCSB pentru un sezon, în stagiunea 2004-2005.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.