Edi Iordănescu scrie o nouă pagină din conflictul cu Nicolae Dică: "Nu pot să formulez un răspuns aşa cum el îşi doreşte"

24 nov 2018 2702 afişări Comentează şi tu Liga 1
Edi Iordănescu scrie o nouă pagină din conflictul cu Nicolae Dică: "Nu pot să formulez un răspuns aşa cum el îşi doreşte"

Cei doi antrenori români, Edi Iordănescu şi Nicolae Dică, au început un conflict de la distanţă. Primul care a vorbit despre colegul său a fost Iodănescu Jr., răspunsul fostului stelist nu a întârziat să apară.

Lucrurile nu s-au oprit însă aşa. Tehnicianul care a pregătit-o pe campioana României, CFR Cluj, la începutul acestui sezon competiţional, a explicat ce motive a avut şi de ce a vorbit despre Dică, într-o postare făcută pe contul său de Facebook:

Cuvintele care au dat tonul conflictului dintre cei doi a fost declaraţia lui Edi Iordănescu:

"Dică şi-a asumat nişte lucruri, a ars nişte etape din punctul meu de vedere. Eu am plecat la fel ca el, de la liga a treia. După am mers la liga a doua, după la Liga I, am plecat în străinătate. El a plecat de la liga a treia şi a sărit direct la Cupă, la campionat şi la cupe europene, la FCSB, la un club cu tradiţie, cu greutate, cu presiune foarte mare şi cu aşteptări foarte mari. Şi-a asumat rolul acesta, şi-a asumat statutul acesta, şi-a asumat faptul că a ars anumite etape în cariera lui".

Nicolae Dică a reacţionat: "M-a bufnit râsul. Poate el nu ştie că am stat un an şi jumătate secund la Steaua, apoi un antrenor şi jumătate principal la Liga a 3-a, unde am reuşit o promovare cu FC Argeş şi apoi a venit această ofertă din Liga 1. Este clar că orice antrenor, cred eu, îşi doreşte să antreneze Steaua şi vă spun asta pentru că ştiu câte telefoane primeşte patronul echipei să vină un antrenor la echipă".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.