Doru Bratu neagă legăturile cu scandalul gay: "Am fost implicat circumstanţial"

2 iul 2011 4023 afişări Comentează şi tu Liga 1
Doru Bratu neagă legăturile cu scandalul gay: "Am fost implicat circumstanţial" Doru Bratu neagă implicarea în scandalul gay: "Am fost implicat circumstanţial"

Fundaşul rapidist Doru Bratu, al cărui nume a fost implicat înscandalul de prostituţie masculină care ţine capul de afiş alziarelor în aceste zile, a oferit astăzi o declaraţie scrisă încare dezminte cele apărute şi susţine că nu are nicio implicareefectivă în reţeaua cu pricina.

"Am fost implicat circumstanţial, s-a ajuns la mineprintr-o confuzie. Numele meu nu a fost menţionat într-o convorbiretelefonică în care o persoană cu orientări homosexuale ar fiafirmat că este îndrăgostit de mine. Nu am sub nicio formă astfelde orientări, nu sunt implicat în această situaţie, am fost chematîn calitate de martor, pentru că ştiu unele dintre persoaneleimplicate".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.