Dorin Goian, despre primul contact cu vestiarul din Ghencea! "Aveam o Dacie 1310. Rădoi a întrebat a cui e cutia aia din parcare". Cum a fost întâlnirea cu Gigi Becali: "Te obişnuieşti şi cu asta"

20 mai 2018 10798 afişări Liga 1
Dorin Goian, despre primul contact cu vestiarul din Ghencea! "Aveam o Dacie 1310. Rădoi a întrebat a cui e cutia aia din parcare". Cum a fost întâlnirea cu Gigi Becali: "Te obişnuieşti şi cu asta"

Dorin Goian, fost jucător al naţionalei şi unul dintre oamenii de bază ai trupei roş-albastre, alături de care a evoluat inclusiv în semifinala cu Middlesbrough, ex - Cupa UEFA, a povestit care au fost primele impresii atunci când a ajuns în Ghencea. 

"În primul rând am avut emoţii mari. În vestiar la Steaua erau jucători de mare valoare, jucători cu personalitate. Ţin minte că am plecat la Steaua cu Dacia mea personală, o Dacie 1310 de culoare bej şi când am intrat în vestiar, Rădoi a întrebat cine este cu cutia asta? Nu aveam niciun stres, pentru că aşa cum era, era maşina mea şi o iubeam maxim", a spus Dorin Goian, conform Adevărul.

Apoi, a povestit despre relaţia cu Gigi Becali. "Toţi jucătorii au avut o relaţie bună cu Gigi Becali, chiar dacă Gigi era mai nebun. Noi deja îl cunoşteam foarte bine pe Gigi, pentru că ştiam ce face, că vorbeşte despre fiecare jucător la televizor, dar ajunsesem la un punct în care nu ne mai interesa. Poate pe unii jucători îi deranja faptul că Gigi vorbea la televizor despre evoluţia unuia sau altuia, dar când eşti la Steaua şi când ai un astfel de patron, trebuie să te obişnuieşti şi cu asta. Era într-o perioadă în care îşi dorea enorm de mult să câştige, să fie în faţă, plătea bani mulţi. Acum, cu vârsta, s-a mai liniştit".

Cosmin Olăroiu ştia să se impună în faţa lui Gigi Becali. "Am avut noroc şi de Cosmin Olăroiu, care pe lângă faptul că e un antrenor foarte bun, avea o altfel de relaţie cu Gigi. Dacă i se impunea un jucător ştia să-l ia cu vrăjeală pe Gigi. Îi explica că un jucător s-a antrenat doar două zile într-o săptămână, a avut febră şi nu e la potenţial maxim. Îl lua într-un fel încât îi dădea dreptate", a mai spus Goian.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.