Dinamo schimbă echipa din temelii! Sunt anunţate noi transferuri: ”Preţurile sunt foarte mari”

24 iun 2019 11461 afişări Liga 1
Dinamo schimbă echipa din temelii! Sunt anunţate noi transferuri: ”Preţurile sunt foarte mari”

Florin Prunea şi-a luat angajamentul să îi pună lui Eugen Neagoe la dispoziţie un lot de jucători cu care Dinamo să se califice în play-off-ul Ligii 1 Betano, şi pare că la momentul actual se află în discuţii cu mai mulţi fotbalişti. Înaintea plecării în cantonament, oficialul ”câinilor” a recunoscut că tratativele sunt avansate, iar Dinamo va avea, peste câteva zile, la antrenamente mai mulţi jucători.

Prunea a fost clar şi în privinţa plecărilor. A declarat că, în funcţie de ofertele pe care clubul le primeşte, se poate despărţi de anumiţi jucători, care nu sunt oameni de bază pentru sezonul următor. ”Sunt tratative foarte avansate cu unii jucători, cu alţi jucători nu intrăm în licitaţii. Am găsit un club curat şi vreau să îl păstrez curat din puncte vedere financiar. Piaţa este oarecum blocată. Se discută foarte mult. Preţurile sunt foarte mari. Este normal ca echipele, clubururile mici să profite de acestă regulă de U21 şi să încerce cu un jucător, doi mai buni să îi scoată pe piaţă şi să scoată cât mai mult. Vom lua ce ne dorim şi la preţuri care sunt conforme cu realitatea.

Sunt pe lista de transferuri (n.r. Reda Jaadi, Nabil Jaadi şi Athanasios Papazoglou). În momentul în care vor fi oferte, o să ne punem la masa tratativelor", a declarat oficialul, citat de Telekom Sport.

În această vară, Dinamo şi-a întărit lotul cu 4 fotbalişti. Florin Bejan, Cătălin Straton, Alexandru Răuţă şi Andrei Sin sunt numele care au semnat cu bucureştenii până în acest moment.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.