Dinamo, încă o lovitură în ultima zi a anului! Diego Fabbrini își depune memoriu să rămână liber! CFR Cluj și Astra îl vor | EXCLUSIV

Publicat: 31 12. 2020, 13:14
Actualizat: 13 01. 2021, 15:39
Diego Fabbrini si Michael Pereira in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe stadionul Dinamo din Bucuresti, joi 17 decembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Diego Fabbrini n-a mai rezistat și a luat decizia să-și depună memoriu pentru a deveni jucător liber de contract. Dacă până acum mijlocașul de creație a trimis doar o notificare către club prin care și-a cerut restanțele salariale, de această dată fotbalistul a trecut la fapte.

Conform surselor ProSport, mijlocașul italian în vârstă de 30 de ani își va depune memoriu pentru a deveni jucător liber de contract, el fiind neplătit la Dinamo de 4 luni, la fel ca mulți dintre colegii săi. Totuși, Fabbrini e jucătorul cu unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo. Nu mai puțin de 18.000 de euro lunar este încasează fotbalistul, de 4 luni însă n-a mai văzut acești bani.

CFR Cluj și Astra, pe urmele lui Fabbrini

Diego Fabbrini nu va sta mult fără echipă dacă va reuși să devină jucător liber de contract. De serviciile sale s-au interesat deja CFR Cluj, Astra și Hermannstadt. Dacă la sibieni nu poate ajunge din cauza problemelor financiare cu care se confruntă și aceștia, primele două echipe au toate șansele să-l semneze pe jucător.

Edi Iordănescu îl dorește la CFR Cluj, unde ar urma să fie titular incontestabil la mijlocul terenului. De partea cealaltă, Astra îl vrea și ea foarte mult, în contextul în care giurgiuvenii sunt dispuși să-l vândă pe Constantin Budescu la FCSB. Astfel, Fabbrini ar fi înlocuitorul perfect pentru „Budi”.

Jerry Gane rămâne sigur la Dinamo!

E de așteptat ca în următoarele zile și alți jucători de la Dinamo să-și depună memorii dacă nu-și vor încasa salariile restante, așa cum le-a promis conducerea la ultima vizită a lui Pablo Cortacero în România.

Ce-i sigur în acest moment la Dinamo este rămânerea lui Jerry Gane pe banca echipei, după cum ProSport a anunțat zilele trecute.

„Este adevărat că voi fi antrenorul lui Dinamo și la revenirea din vacanță. I-am anunțat pe băieți, ei știu că vin”, a spus Jerry Gane pentru ProSport.

Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, după 15 etape, cu 16 puncte.