Detaliile unui contract negociat la sânge! Cum vrea Lucescu jr să readucă titlul în Giuleşti

13 iun 2011 6113 afişări Comentează şi tu Liga 1
Detaliile unui contract negociat la sânge! Cum vrea Lucescu jr să readucă titlul în Giuleşti Detaliile unui contract negociat la sânge! Cum vrea Lucescu jr să readucă titlul în Giuleşti

Răzvan Lucescu a devenit oficial antrenor al Rapidului, fostulselecţioner semnând sâmbătă un contract pe două sezoane cu trupadin Giuleşti. Negocierile cu Copos n-au fost deloc uşoare, iarclauzele înţelegerii dintre părţi au fost negociate la sânge.

Lucescu jr a explicat ieri la Sport.ro cum a reuşit George Copossă-l convingă să revină pe banca giuleştenilor. "Dinu Gheorghe şiGeorge Copos s-au mişcat repede şi, prin ceea ce au făcut, m-aufăcut să mă simt obligat să vin la Rapid. Îmi doresc să câştigtotul cu Rapid, în acest sezon sau în următorul. Am semnat uncontract pe două sezoane, cu drept de prelungire pe alte două", adeclarat noul antrenor al giuleştenilor. Înainte să-şi dea acordulsă vină în Giuleşti, Răvan Lucescu a fost ofertat de MetalurgDoneţk, lucru relatat la vremea respectivă în ProSport. "Am avutnegocieri cu Metalurg Doneţk şi am fost aproape de a semna. Dinacest motiv nu m-am grăbit să dau un răspuns Rapidului", adezvăluit fostul selecţioner. Surse din Giuleşti au povestit pentruProSport că negocierile au durat nu mai puţin de zece ore,discuţiile împotmolindu-se de multe ori din cauza anumitor clauzecerute de cele două părţi. Cea mai importantă în opinia lui Răzvana fost aceea că nu acceptă ca jucătorii săi să aibă salariileîntârziate cu mai mult de 30 de zile!

Dacăpleacă, dă 500.000 de euro

Nici patronul Rapidului nu s-a dezminţit. Acesta a stipulat oclauză de 500.000 de euro în cazul în care antrenorul va întrerupeînţelegerea unilateral. "Dacă voi rupe contractul unilateral, vatrebui să plătesc 500.000 de euro, iar dacă voi fi dat afară nu voiprimi nimic de la Rapid", a declarat Lucescu jr. În plus, acesta aţinut să precizeze că nu are nicio legătură cu transferurile pecare gruparea "feroviară" le-a realizat imediat după finalulcampionatului. "M-am decis să accept oferta Rapidului săptămânaaceasta, nu am nicio implicare în transferurile pe care le-aufăcut", a precizat tehnicianul giuleştenilor.

4 mandate adună Răzvan la Rapid: unul ca jucător,unul ca vicepreşedinte şi două din postura de antrenor

Cifrele lui Răzvan la Rapid
Competiţie Meciuri Victorii Egaluri Înfrângeri Golaveraj
Campionat: 94 49 28 17 161-89
Cupă: 12 10 1 1 24-7
Cupe europene: 26 15 8 3 42-13
Supercupă: 1 0 0 1 0-1

2 Cupe ale României a câştigat Răzvan Lucescu înGiuleşti

Răzvandespre Florescu

Noul antrenor al Rapidului a ţinut să lămurească problema luiGeorge Florescu, despre care s-a spus că a fost convocat lanaţională deşi nu avea angajament, dar a evitat să spună dacă vaveni în Giuleşti. "Atunci când l-am chemat pe Florescu la echipanaţională era în perioada de pregătire cu echipa sa. A avut oofertă de la Lokomotiv Moscova, dar totul a picat din cauzaimpresarilor. Eu i-am spus că, dacă va rămâne fără echipă, îşi valua adio de la naţională. A avut şi ghinion, când a revenit laAlania s-a certat cu directorul general al clubului şi a fost puspe liber", a declarat Lucescu jr.

Deac, Apostol plus cincijuniori

Giuleştenii se reunesc în cursul zilei de azi pentru a începepregătirea noului sezon. Vor fi prezenţi doar fotbaliştii români,cei străini fiind învoiţi de conducere pentru două zile. La primulantrenament vor ajunge şi Ciprian Deac, şi Iulian Apostol, în timpce Alexa, Oros şi Surdu au fost învoiţi după turneul din America deSud susţinut de echipa naţională. O altă surpriză va fi şi prezenţaa cinci jucători de la echipa a doua: Dăescu, Ciolacu, Dobroiu,Ioniţă şi Martin se vor pregăti în premieră sub comanda lui RăzvanLucescu.

Răzvan vafi prezentat azi

Răzvan Lucescu a semnat sâmbătă contractul cu Rapid, iar de astăzi,când este programată reunirea echipei, va intra în pâine. Totastăzi, la ora 12:00, fostul selecţioner al naţionalei României vafi prezentat oficial ca noul tehnician al giuleştenilor într-oconferinţă de presă la Hotelul Hilton din Bucureşti, la care vorparticipa George Copos şi Dinu Gheorghe (foto).

"CFR nul-a respectat pe Deac"

Răzvan Lucescu a comentat la Sport.ro zvonurile care spuneau că elar fi făcut majoritatea transferurilor de la Rapid. "Nici nu sepune problema să fi făcut asta. Doar Deac m-a întrebat dacă merg laRapid şi apoi el a luat această decizie", a explicat Lucescu jr.Totuşi, la Ciprian Deac situaţia se putea schimba radical în cazulîn care fosta formaţie a mijlocaşului l-ar fi vrut cu adevărat:"Dacă cei de la CFR îi arătau mai mult respect, el era acumjucătorul lor", a dezvăluit antrenorul giuleştenilor.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.