De doi bani speranţă! FC Vaslui - Sportul Studenţesc 4-2

15 mai 2011 2558 afişări Liga 1
De doi bani speranţă! FC Vaslui - Sportul Studenţesc 4-2 LIVE TEXT FC Vaslui - Sportul 3-0! Au marcat: Bălace, Pouga şi Adailton 8 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8267834/4/j4r6612.jpg

În faţa unei echipe a Sportului deja retrogradate, FC Vasluifăcut ieri un meci destul de slab, dar a obţinut trei puncte, scor4-2.

2.000 de spectatori au ales să vină la stadion pentru a vedea FCVaslui - Sportul în detrimentul unui grătar la pădure alături defamilie şi prieteni. Şi, după primele 30 de minute în care nu s-aîntâmplat mai nimic, aproape toţi regretau alegerea făcută. A venitînsă forcingul vasluienilor, care şi-au amintit că totuşi sunt înplutonul fruntaş al Ligii I. Şi, în minutul 36, Milisavljevic l-aservit excelent pe Bălace, care a deschis scorul: 1-0.

În cel de-al doilea mitan, elevii lui Hizo au forţat la fel depuţin, însă suficient pentru a închide meciul foarte repede, tabelaarătând 3-0 la doar un sfert de oră de la reluarea jocului dupăgolurile marcate de Pouga şi Adailton. Vasluienii au răsucitcuţitul în rana "studenţilor" în minutul 79, când Wesley a făcut4-0. În prelungiri, Sportul şi-a adus aminte că încă joacă în LigaI şi a punctat de două ori prin Maxim şi Curelea.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.