Dat afară de Dinamo, bun pentru Viitorul! Hagi pune mâna pe fotbalistul plecat cu scandal din Ştefan cel Mare

9 ian 2019 17431 afişări Liga 1
Dat afară de Dinamo, bun pentru Viitorul! Hagi pune mâna pe fotbalistul plecat cu scandal din Ştefan cel Mare

Mircea Rednic l-a dat afară la mijlocul lunii decembrie a anului trecut pe mijlocaşul de 21 de ani, Andrei Târcoveanu, dar acum el va semna cu Viitorul, echipa lui Gică Hagi, conform celor de la Radio Dinamo.

Jucătorul a fost crescut de clubul roş-alb, a fost campion la mai multe categorii de vârstă, iar acum e cotat la o sută de mii de euro. El a debutat pentru echipa mare a lui Dinamo în ultima etapă a sezonului 2013 - 2014, însă apariţiile sale au fost rare de-a lungul timpului. A fost împrumutat o perioadă la Gaz Metan, a revenit în "Ştefan cel Mare" şi sătul de statutul său, a plecat definitiv de la clubul unde a petrecut 15 ani. Înainte de plecare, tatăl lui Târcoveanu l-a acuzat pe Mircea Rednic că nu-i oferă niciun fel de şansă fiului său.

”În mod oficial, “aventura” mea la Dinamo s-a încheiat. Nu ştiu dacă sunt fericit sau trist, sentimentele sunt amestecate. Au fost 15 ani pe care i-am dedicat in totalitate acestui club. Cu bune, rele, cu realizări, dar şi cu eşecuri, filmul carierei mele la Dinamo s-a derulat mult prea rapid in ultima vreme. Motivul? Încă îl caut şi eu. Este mult prea târziu pentru regrete. Plec cu capul sus.

Cu amintiri pe care nu le voi uita, cu atmosfera, cu fanii dinamovişti şi cu speranţa că mă voi întoarce într-un alt moment al vieţii, iar numele meu va fi adăugat pe lista jucătorilor care au scris istoria clubului Dinamo. Oriunde mă va duce viaţa, voi continua să joc cu pasiune, cu suflet şi dăruire pentru a demonstra că nu sunt doar un nume în plus pe o listă, ci dragostea mea pentru fotbal se remarcă prin stilul meu de joc. Cine mă cunoaşte ştie că asta a fost dorinţa mea din totdeauna şi nu mă voi lasă învins de cuvinte aruncate de oameni care nu ştiu să aprecieze adevăratele valori.

-locul 1 juniori D 2011-2012
-locul 1 juniori C 2012-2013
-locul 1 juniori B 2013-2014
-locul 2 juniori A 2015-2016
-peste 40 de meciuri la echipele naţionale de juniori
-Cupa Ligii 2017.

Acestea sunt lucrurile mărunte pe care le am făcut pentru Dinamo, alături de colegii mei, şi care au fost trecute cu vederea prea uşor.

Fanilor dinamovişti le mulţumesc pentru tot sprijinul de care am avut parte în toţi aceşti ani şi pentru emoţiile pe care le-am simţit împreună la fiecare meci, fiecare coregrafie şi fiecare cântec cântat împreuna pentru Dinamo.

Toţi anii dedicaţi complet lui Dinamo, sper să vă fie răsplătiţi înzecit şi să nu vă pierdeti niciodată entuziasmul şi speranţa cu care faceţi spectacol de fiecare data. Dinamo sunteţi voi, să fiţi conştienţi de asta în fiecare clipă. Voi faceţi Dinamo să fie ce este şi fără voi n-ar mai fi existat de mult. Le mulţumesc pe aceasta cale tuturor colegilor şi prietenilor mei de la Dinamo şi le doresc să ajungă acolo unde îşi doresc”,
a scris Tîrcoveanu pe contul său de Facebook la data de 18 decembrie. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.