Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Unirea: "Nu ne aşteptam la asta!"

26 dec 2009 37 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Unirea: "Nu ne aşteptam la asta!" Dan Petrescu şi-a reziliat contractul

UPDATE13:55: Dan Petrescu va semna cu o echipădin Rusia care se află în partea a doua a clasamentului.Tehnicianul s-a dus în Rusia strict pentru partea financiară, delocde neglijat, lăsând performanţa în plan secund.

Dan Petrescu a surprins pe toată lumea după ce a anunţat că şi-areziliat contractul, anunţă Realitatea TV, care anunţă şi unposibil succesor: selecţionerul Răzvan Lucescu. Însă dorinţa luiBucşaru are şanse mici să se îndeplinească. FRF nu-i permite luiLucescu jr. să plece. ProSport a scris în urmă cu patru zile că "Bursucul" vapleca în această iarnă, însă atunci informaţia a fostdezminţită.

Ruptura este confirmată şi de Felix Grigore, directorul generalal Urziceniului: "Am reziliat contractul de comun acord cuDan Petrescu. Urmează să semnăm actele luni, dar s-a ajuns laaceastă decizie după o discuţie cu el", a spus Grigorepentru MEDIAFAX

Tot Realitatea TV susţine că decizia antrenorului după o ceartăcu Dumitru Bucşaru. Patronul ialomiţenilor nu i-a garantat că nu vavinde niciun jucător în această iarnă. În plus, "Bursucul" are oofertă foarte tentantă din Rusia. Jucătorii sunt surprinşi şisusţin că Petrescu încă nu i-a anunţat de decizia pe care aluat-o.

"Nici nu ne vine sa credem că a plecat. Am vorbit cu elcând am luat vacanţă şi acum câteva zile. Nu ne-a zis nimic. Încănu ştim cine va fi antrenor. Nu ne aşteptam la aşa ceva. Eu aş vreasă cred că va rămâne în continuare", a spus Marius Bilaşcola Realitatea

TeleviziuneaSport.ro va dezbate ştirea zilei în Specialul de la ora 16.00! Nurata cele mai importante reacţii!

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.